PBT-harpiks Good Flow Unfilled for Hairpiece Paryk

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit pbt-harpiks
Fabriks levering

Produktdetaljer

pbt harpiks

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pbt harpiks Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

PBT-harpiks Good Flow Uopfyldte ekstruderingsgrader
Først, pbt harpiks tøj stof
Det "kaninplysjede" garn på markedet, også kendt som PBT-kernespundet garn, har en blød, voluminøs og silkeagtig effekt og bruges hovedsageligt til produktion af trøjer til efteråret og vinteren. Det er velegnet til fremstilling af højelastiske tekstiler såsom svømmetøj, strømpebukser, træningsdragter, gymnastikdragter, bodybuilding dragter, tennisdragter, dans strømpebukser, stretch denim, ski bukser, strømper og bandager til medicinske formål.

For det andet, pbt harpiks parykhår og falske øjenvipper
PBT-ren harpiks blandes med PET og andre materialer for at fremstille parykker og falske øjenvipper. Det har den naturlige glans og følelse af menneskehår. Det er blødt, glat, stærkt farvet, og slæbet er ikke koncentreret. Det er det bedste til high-end wiglash. valgte.


For det tredje, pbt harpiks tandbørste ledning
PBT-monofilament er det valgte materiale til tandbørstehår af høj kvalitet på grund af dets fremragende elasticitet, modstand mod logi, let farvelægning, let at skærpe osv. Med forbedringen af vores levestandard er der mere og mere opmærksomhed mod mundpleje. PBT bløde børstehår kan være effektive. Det reducerer muligheden for blødning af tandkød ved børstning af tænder, så den er mere og mere populær blandt forbrugerne.

Fjerde, pbt harpiks makeupsilke
Børstehåret er generelt lavet af dyrehår, og dyrehåret er blødt og skader ikke huden, men prisen er dyrere. Med det voksende dyrehår og den stigende efterspørgsel på markedet er PBT-filamenter med fremragende elasticitet og blødhed hurtigt fremmet.

Fem pbt harpiksoliebørstesilke
Oliebørster er generelt lavet af dyrehår, men PBT-filamenter med fremragende elasticitet og fleksibilitet er et ideelt alternativ, når efterspørgslen på markedet øges.


Seks, pbt harpiks penseltråd
I tilfælde af mindre og mindre dyrehår og stigende efterspørgsel på markedet har PBT en fremragende elasticitet og fleksibilitet. Det er en ideel erstatning ved først at bruge PA, PP og PET, men prisen på PA er relativt høj. PET- og PP-filamenter er sværere, hvilket begrænser promoveringen. Efter den industrielle produktion af PBT-harpiks erstatter PBT-monofilament svinebørste og blev hurtigt fremmet.
Oliebørster er generelt lavet af dyrehår, men PBT-filamenter med fremragende elasticitet og fleksibilitet er et ideelt alternativ, når efterspørgslen på markedet øges.

Syv, pbt harpiks tæppe
Tæppet lavet af PBT-børste er blødt, farverigt, behageligt og holdbart, ikke bange for vådhed, god elasticitet og slidstyrke og foretrækkes af forbrugerne.


Tilpasset farve

pbt resin suppliers color

Virksomhedsoplysninger

pbt resin suppliers Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pbt-harpiks

pbt resin suppliers Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pbt resin suppliers Certificates JULIER

pakningsstrøm

pbt resin suppliers Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pbt resin suppliers Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pbt resin suppliers Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pbt harpiks god flow ufyldt til hårstykke paryk fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pbt harpiks god flow ufyldt til hårstykke parykk, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like