Ekstrudering af polybutylenterephthalatmateriale til beklædningsstof

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit polybutylenterephthalat
Fabriks levering

Produktdetaljer

polybutylenterephthalat

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polybutylenterephthalat Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Det "kaninplysjede" garn på markedet, også kendt som PBT-polybutylenterephthalat-kernespundet garn, har en blød, voluminøs og silkeagtig effekt og bruges hovedsageligt til produktion af trøjer til efteråret og vinteren. Det er velegnet til fremstilling af højelastiske tekstiler såsom svømmetøj, strømpebukser, træningsdragter, gymnastikdragter, bodybuilding dragter, tennisdragter, dans strømpebukser, stretch denim, ski bukser, strømper og bandager til medicinske formål.

polybutylenterephthalat Vejrbestandighed

PBT-polybutylenterephthalat har god aldringsbestandighed, og bøjningsstyrken kan holdes på 50% af den oprindelige værdi efter ældning ved 40 ° C i 40.000 timer (ca. 4 år og 7 måneder).

Den ikke-forstærkede kvalitet (ren PBT-polybutylenterephthalat) har en dårlig varmeforvrængningstemperatur sammenlignet med anden teknikplast. Ved en belastning på 1,82 MPa falder varmeforvrængningstemperaturen hurtigt. Efter at være blevet forstærket med glasfiber forbedres de termiske egenskaber markant.

PBT-polybutylenterephthalat er en høj polymer opnået ved polykondensering af tetramethylenglycol (1,4-n-butylenglycol) og terephthalsyre eller dimethylterphthalat. Disse metoder kaldes henholdsvis TPA - direkte polymerisation og DMT-transesterificering (terephthalsyre). I betragtning af effektiv anvendelse af biprodukter THT (tetrahydrofuran) og methanol kombineret med omkostningsgrunde er det gradvist blevet en alt for direkte syntese.Tilpasset farve

poly butylene terephthalate suppliers color

Virksomhedsoplysninger

poly butylene terephthalate suppliers Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af polybutylenterephthalat

poly butylene terephthalate suppliers Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

poly butylene terephthalate suppliers Certificates JULIER

pakningsstrøm

poly butylene terephthalate suppliers Package process JULIER.jpg

Kundeshow

poly butylene terephthalate suppliers Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

poly butylene terephthalate suppliers Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros ekstrudering af poly butylenterephthalatmateriale af høj kvalitet til tøjstof fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: poly butylenterephthalat materiale ekstrudering til beklædningsstof, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like