PEI GF30

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: PEI GF30
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

PEI GF30

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PEI GF30 Beskrivelse

1, 330 grader er den faste transportsektionstemperatur. Smeltepunkt 370 ~ 410. Ifølge procesbetingelserne og indstilling af råmaterialetummer. Typisk PEI GF30can forblive ved 410 temperaturer i 20 minutter.


2, produktet er skørt og crazing. Et kendetegn ved råmaterialet PEI GF30, når kølehastigheden er for hurtig, sænkes støtmotstanden af råmaterialet, og den hurtige størkning af overfladen bevirker, at gassen stagnerer for at danne et gasmærke, der svarer til crazing. Derfor skal de mangler, der skyldes nedbrydning af råmaterialer eller hurtig quenching, omhyggeligt skelnes.

Generel form temperatur: små miniature produkter, 80 ~ 120. Stor eller væg tykkelse produkter, 100 ~ 180.

3, PEI GF30 råmaterialer er meget nemme at adsorbere fugt på overfladen. Selv om råmaterialet er blevet tørret, når råmaterialets overfladetemperatur afkøles til ca. stuetemperatur, adsorberes fugt på overfladelaget af råmaterialepartiklerne for at danne de samme fejl som det ubakkede råmateriale.

Derfor er det nødvendigt at sikre, at råmaterialets temperatur i sprøjtestøbemaskinens beholder stadig er mindst 20 grader over stuetemperatur PEI GF30.


PEI GF30 show

pei

PEI GF30 egenskaber

PEI GF30 properties

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pei gf30 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pei gf30, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide