Pei Plastic Pellets For Pei Drip Tips

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5kg pei plastpiller Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pei plastpellets

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pei plastpellets Beskrivelse

betegnet pei-plastpellets, pei-plastpiller er et ravt gennemsigtigt faststof. Det har iboende flammehæmning og lav røg uden tilsætningsstoffer. iltindekset er 47%, og brændende klasse er UL94-V-0. densitet er 1,28 ~ 1,42 g / cm3. har en meget stabilitet, selv for ikke-forstærket, den har god sejhed og styrke. Derfor er overlegen stabilitet af kan bruges til at fremstille varmeafvisende anordninger. Det har fremragende mekaniske egenskaber, elektriske isolationsegenskaber, strålingsbestandighed og lav modstand og slidstyrke, og kan passere gennem mikrobølgeovn. har også god flammehæmning, kemisk resistens og elektriske isoleringsegenskaber. glasovergang er meget og når 215 ° C. pei plastpellets har også meget lav krympning og gode isotropiske mekaniske egenskaber. Tilsætning af glasfiber, kulfiber eller fyldstoffer kan opnå formålet med forbedret modifikation; det kan også kombineres med eller engineering til dannelse af en varmebestandig polymerlegering, som kan bruges i lang tid ved drift på -160 til 180 ° C.

Introduktion

Underwriters Laboratories fastsætter, at langtidsanvendelsen er 338T og 356T (efter karakter), forbrændingsgraden når UL94V-0 (10 mil tykkelse), oxygenindekset er 47 og opfylder fly. pei plastpellets kræves FAA flammehæmmende og varmefortyndede materialestandarder. Den har en glasovergang på 419F og giver mulighed for intermitterende brug ved 392F, hvilket resulterer i kortsigtede skift på er s. Ved 356T var stræknings- og bøjningsmodulet henholdsvis 41 og 2068 MPa.

pei plastpellets show

polyetherimide ultem pei

pei plastpellets egenskaber

1

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros de høj kvalitet pei plast pellets til pei dråbe tips lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pei plastpiller til pei drip tips, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like