Pei Plastpris Polyetherimid Erstat Sabic

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5kg pei plastpris Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pei plast pris

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pei plast pris Beskrivelse

2.1 Synsis af pei plastprisen er påvist fra 2,2-bis [4 <3,4-carboxylsyreanhydridphenoxy) phenyl]="" propan="" og="" aromatiske="" diaminer="" ved="" polykondensationsreaktion="" som=""> af. Blandt m, der er fremstillet af en meta-aromatisk diamin og 2,2-bis [4,4,4-carboxylsyreanhydridphenoxy) phenyl] propan er mest modent ~ vigtigste produkt og handelsnavn er Ultem. . synsis proces af pei plast pris kan udføres ved konventionel lav temperatur løsning polykondensation eller polykondensation med høj temperatur opløsning og smelte polykondensation. polykondensation med lav temperatur er at opløse diamin i et polært opløsningsmiddel såsom dimethylacetamid og n langsomt tilsætte fast dibasanhydrid i satser, reagere ved stuetemperatur, nå ønsket viskositet, og pei plastpris tilsættes eddikesyreanhydrid og en katalysator for kemisk dehydrering. Pulveret filtreres, vaskes og tørres og opvarmes for at fuldføre imidisationsreaktionen. polykondensation med høj temperatur er at opløse to råmaterialer i et polært opløsningsmiddel, reagere ved høj temperatur og destillere vand dannet ved cyklisering med toluen. Efter at reaktionen er afsluttet, er den pulveriseret til tørring, og pei plastprisen opvarmet til furr imidize. Smeltpolykondensationspellets eller film opnås direkte ved dehydrering under reduceret tryk, hvor to råmaterialer indirekte udføres i reaktor eller kontinuerligt i forskellige ekstrudere i forskellige temperaturzoner. Denne metode er en bedre proces til rengøring og effektiv produktion af. 2.2 ydeevne har fremragende mekaniske egenskaber, høj trækstyrke og bøjningsstyrke ved stuetemperatur, og bøjningsstyrken på <180 °="" c="" ved="" høj="" temperatur="" kan="" opretholdes="" ved="" ca.=""> Pei plastpris mekaniske egenskaber af produkter fremstillet af forskellige aromatiske diaminer er ret forskellige.

pei plast pris show

pei plastic price

pei plast pris egenskaber

pei plastic price

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pei plast pris polyetherimide erstatte sabic fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pei plast pris polyetherimid erstatte sabic, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like