PEI Polymer

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri peipolymer
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pei polymer

pei polymer Beskrivelse

Pei Polymer Resin familien af amorfe termoplastiske polyetherimid (PEI) harpikser tilbyder fremragende forhøjet termisk modstand, høj styrke og stivhed og bred kemisk resistens. pei-polymer er tilgængelig i gennemsigtige og uigennemsigtige brugerdefinerede farver samt glasfyldte kvaliteter. Desuden er ULTEM-copolymerer til rådighed til endnu højere varme-, kemiske og elasticitetsbehov. pei-polymerharpikser balancerer både mekaniske egenskaber og bearbejdbarhed, hvilket giver designingeniører enestående fleksibilitet og frihed.

pei polymer show

7.jpg

pei polymer egenskaber

PEI GF30.png

pei polymer (polyetherimid) er et gennemsigtigt ravt faststof, tilsæt ikke tilsætningsstoffer har iboende flammefasthed og lav røg, oxygenindholdet på 47%, forbrændingsgrad UL94-V-0-tæthedstæthed på 1,28 ~ 1,52 g / cm3.

pei polymer også god flamme resistens, kemisk resistens og elektriske isolerende egenskaber. En høj glasovergangstemperatur, op til 215 grader.


Virksomhedsoplysninger

produktion flow.png

Certificeringer

Certificeringer af nylon 66 pellets.png

 

emballage flow

pakning flow.png

Kunde show

kunder og after sales service.pngmain market.pngVi kan levere gratis prøve af nylon 66 pellets.png

+86 188 5057 5026     hetty@juliertech.com

Velkommen til engros den høj kvalitet PEI Polymer lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: PEI Polymer, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like