Pei Resin 3d 1010 Producent


God kemisk resistens God flammehæmmende Stærk varmebestandighed. Høj temperaturmodstand God holdbarhed og god pålidelighed Høj styrke og høj modulus Høj mekanisk styrke

Produktdetaljer

Pei harpiks 3d 1010 producent

Pei resin 3d 1010 manufacturer of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

Polyetherimiid er hak-følsomme, og kræver høje behandlingstemperaturer. Især polyetherimideplader har gode mekaniske egenskaber, der gør dem let bearbejdelige, og som er fremstillet med overlegen stivhed og styrke. PEI er overlegen på mange måder til fælles råvare plast, herunder nylon.

pei også holder op godt i applikationer, der involverer gentagne og kortsigtede damp eksponering.


Polyetherimide pei harpiks finder hyppig brug på tværs af mange brancher.
Læge- og sundhedspleje
PEI bruges til at fremstille genanvendeligt medicinsk udstyr, herunder stophaner, instrumentbakker, steriliseringsbakker, pipetter og dentaludstyr. Materialet er valgt for sin evne til at modstå forskellige sterilisation teknikker; overlegen kemisk resistens over for de fleste rengøringsmidler, desinfektionsmidler og lipider; sin gennemsigtige karakter og dens øgede styrke og holdbarhed.


El og elektronik
Elektronik og elektriske applikationer gør brug af PEI for materialets gode elektriske egenskaber, høj stivhed og styrke, når de udsættes for høje temperaturer, langsigtet varmebestandighed, bred kemisk resistens, overlegen dimensionel stabilitet, lav røgdannelse og flammemodstand. Stik, kabinetter og reflekser er alle almindelige polyetherimide applikationer i disse brancher.

Automotive
PEI resn bruges i bilindustrien belysning applikationer såsom forlygte og tåge lys reflektorer, pære stikkontakter, og kanter, og er valgt for sin overlegne varmebestandighed.

Aerospace
Polyetherimide applikationer i luftfartsindustrien omfatter rat, luft og brændstof ventiler, indvendige beklædning komponenter, kommercielle flyselskab mad bakke containere, og semi-strukturelle komponenter. PEI harpiks iboende flamme modstand gør materialet en god pasform til denne sektor.


Product Description

Pei resin 3d 1010 manufacturer from Linda Xie JULIER

Pei harpiks 3d 1010 producent

Høj styrke.

Høj varmebestandighed.

Minimal røgudgang.

God dimensionel stabilitet.

Acceptabelt for kontakt med fødevarer.

Ledende for elektricitet.

God kemisk resistens.

Modstandsdygtighed over for varmt vand og damp.

God modstandsdygtighed over for UV-lys.

Høj vejrlighed.

Introduktion til virksomhed

Julier (XIamen) Technology Co, Ltd, beliggende på Xiamen, en smuk by i Kina, som er kendt som havet haven. Vores virksomhed fokuserer primært på forskning, produktion og salg af modificeret plast. Produkterne anvendes hovedsageligt til plastforarbejdningsindustrien, såsom plastindsprøjtning, plast ekstrudering og så videre. De hovedsageligt kunder i vores virksomhed er blandt de områder af elektronik, biler, husholdningsapparater, daglige fornødenheder og så videre. De hovedsageligt plastprodukter i vores virksomhed er plast modificerede partikler, såsom PA6, PA66, PBT, PC + ABS legering, ABS, PC og så videre. Hertil kommer, i henhold til kundernes varierede krav,vi kan levere den service af at tilføje fiber, inflaming retardering, hærdning, styrkelse og farvematchning forarbejdning, tilpasse den bedste omkostningseffektive og miljø-beskyttende engineering plast. Julier(XIamen) Technology Co, Ltd, som er baseret på sin solide styrke, rimelig pris og fremragende service, har etableret langsigtede samarbejdsrelationer med en række virksomheder. Vi hilser alle samfundslag til at komme på besøg, undersøge vores virksomhed og forhandle forretningen med os!

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet pei harpiks 3d 1010 producent fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pei harpiks 3d 1010 producent, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like