Pei Ultem materiale Pei plast Pellets til 3d Printer

Polyetherimide (PEI) er en amorf, rav til transparent termoplast med kendetegn svarende til den relaterede plast PEEK. I forhold til PEEK, PEI er billigere, men er lavere i slagstyrke og brugbar temperatur. På grund af dets klæbende egenskaber og kemisk stabilitet blev det et populært bed materiale til FDM 3D printere.

Produktdetaljer

 Ultem PEI ,finflaming retarding Ultem PEI,Ultem PEI

Produkt show

 4.jpg5.jpg

Produktbeskrivelse

 

Ultem® / PEI (polyetherimide) er en høj-styrke amorfe polymer med fremragende varme og flamme modstand (transporterer en antændelighed rating af 94-V-0) med lidt røg output. Det udfører løbende til 340° F, derindgiverden overlegen i forhold til råvare plast som Nylon og Delrin®. Ultem® er en ideel løsning for programmer, der kræver høj styrke og evne til at modstå høje temperaturer. Produktet passer også programmer, der kræver konsekvent dielektriske egenskaber over en bred vifte af frekvenser. Ultem® er hydrolyse resistente og meget modstandsdygtigt over for sure opløsninger og er i stand til at tolerere gentagne autoklavering cyklusser, som med gentagne steam Sterilisation af genanvendelige medicinsk udstyr. Ultem® er meget udbredt i elektronik på grund af sin gode arc modstand og dielektricitetskonstant. Andre typiske anvendelser omfatter analytiske instrumentering og strukturelle komponenter, der kræver høj styrke og stivhed ved forhøjede temperaturer.


Firmaoplysninger


 

Certificeringer

Certificates.png

 

pakning flow

 Package process.jpg

Kunden Vis

Customers show.png

 


Velkommen til engros-høj kvalitet pei ultem materielle pei plast pellets til 3d printer fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: Pei ultem materielle pei plast pellets til 3d printer, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like