Polyetherimid Fiber Producent


❶ God kemisk resistens❷ God flammehæmning❸ Stærk varmebestandighed.❹ Høj temperaturbestandighed❺ God holdbarhed og god pålidelighed❻ Høj styrke og høj modul❼ Høj mekanisk styrke

Produktdetaljer

producent af polyetherimidfiber

polyetherimide fiber manufacturer from Linda Xie JULIER

1): polyetherimid-råmateriale er en termoplastisk harpiks med fremragende stabilitet

2): En af de enestående ydelser er, at den kan modstå testen af ​​høj temperatur i lang tid. Denne høje varmemodstand kombineret med fremragende antændelighed og UL-laboratoriecertificering gør den til at imødekomme de krævende krav til høje temperaturer.

3): (duktilitet) Har ikke kun egenskaber ved høj styrke og høj modul, men har også enestående duktilitet. Udbytteudvidelsen udvider den, så den frit kan kombinere forskellige snap-fit ​​design, der er lette at samle. Selv når kun 10% armering af glasfiber tilføjes, kan PEI-materiale opretholde duktilitet i temperaturområdet fra under nul til 200 ° C.

4): (slagstyrke) Har fremragende faktisk slagfasthed. Da PEI-harpikser viser hakfølsomhed, anbefales det at følge standard designprincipper. Påføringskraftkoncentrationspunkter (såsom skarpe hjørner) i sprøjtestøbte dele skal minimeres for at give maksimal slagstyrke. Harpiksen er designet til applikationer, der kræver ydelse med stor påvirkning. Den indhakede Izod-påvirkning af denne serie kan nå 15 km / mз.

5): (Træthedsmodstand) For cyklisk belastning eller svingende dele er træthed et designmæssigt hensyn til livet.

6): (krybeopførsel) Når man overvejer de mekaniske egenskaber ved enhver termoplast, skal designeren genkende virkningerne af temperatur, spændingsniveau og belastningsvarighed på materialegenskaberne. Selv ved temperaturer og spændingsniveauer, hvor mange andre termoplastmaterialer ikke kan anvendes, udviser polyetherimidplastharpikser fremragende krybemodstand.

7): PEI-plastpiller har fremragende elektriske egenskaber og kan være stabile under en lang række miljøforhold. Sammen med termiske og mekaniske egenskaber er polyetherimidpellets ideelle til krævende elektroniske og elektriske applikationer.

8) (Relativ permittivitet) Selvom applikationen muligvis kræver højere eller lavere absolutte værdier for relativ permittivitet, er det vigtigere, at disse værdier forbliver stabile i hele driftstemperaturen og / eller frekvensområdet.

polyetherimid garanules er en højtydende amorf teknisk termoplast.
Det har iboende flammehæmning og lav røgemission. Nogle polyetherimider viser høje dielektriske konstanter og høje dissipationsfaktorer over et bredt temperatur- og frekvensområde.
Som et amorft termoplastisk polyetherimid kombinerer polyetherimidmateriale høj ydeevne med fremragende bearbejdningsegenskaber, der kombinerer høj varmebestandighed med høj styrke, modul og omfattende kemisk modstand.

Product Description

polyetherimide fiber manufacturer from Linda Xie JULIERproducent af polyetherimidfiber

1. Høj arbejdstemperatur i luften er høj (kontinuerlig 1 70 ° C)
2. God hydrolysemodstand (gælder gentagen dampsterilisering)
3. Det har høj styrke og hårdhed i et bredt temperaturområde
4. Den iboende lave antændelighed under forbrænding og det ekstremt lave niveau af røgdiffusion under forbrænding
5. God dimensionel stabilitet
6. Fysiologisk inert (egnet til fødekontakt)
7. Anti-høj energi stråling ydeevne (gamma og røntgen)
8. Elektrisk isolering og dielektriske egenskaber
typisk anvendelse:
Farmaceutisk udstyrsgrenrør, sonde, ultralydsonden kile, militær videodisplay, isolering, trykt kredsløbsklemme.


Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet polyetherimidfiberproducent fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyetherimidfiberproducent, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like