Polyetherimidpellets Ultem PEI Granulater Med Gf30

Polyetherimid (PEI) er en amorf, gul-til-gennemsigtig termoplast med egenskaber svarende til den relaterede plast PEEK. I forhold til PEEK er PEI billigere, men er lavere i slagstyrke og brugbar temperatur. På grund af sine klæbende egenskaber og kemiske stabilitet blev det et populært sengemateriale til FDM 3D-printere.

Produktdetaljer

Ultem PEI, finflammende retarding Ultem PEI, Ultem PEI

Produktudstilling

1.jpg5.jpg

Produkt beskrivelse

 

Beskrivelse af vores PEI pellets
Polyetherimid (PEI) er en højtydende amorf polymer indeholder fremragende termisk resistens, bred kemisk resistens, iboende flammehæmmende egenskaber, meget god dimensionsstabilitet, høj styrke og stivhed, fremragende slidstyrke, god bølgesenderevne, fremragende elektriske egenskaber.

Ansøgning:

Elektroniske forbindelsesdele, generelle og mini relæetaske, printkort, spole, bløde kredsløb, spejl, høj præcision og tæt fiberelement, høj temperaturisoleringskort mv.


Virksomhedsoplysninger


Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png


Velkommen til engros de høj kvalitet polyetherimid pellets ultem pei granulater med gf30 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyetherimid pellets ultem pei granulater med gf30, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like