Leverandør af polyetherimid-plast


❶ God kemisk resistens❷ God flammehæmning❸ Stærk varmebestandighed.❹ Høj temperaturbestandighed❺ God holdbarhed og god pålidelighed❻ Høj styrke og høj modul❼ Høj mekanisk styrke

Produktdetaljer

leverandør af polyetherimidplastpris

polyetherimide plastic price supplier of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

For nylig er de store ordrer fra 5G-basestationer fra de tre store operatører landet efter hinanden. Det centrale trådløse hovedudstyr til 5G involverede i alt 520.000 5G-basestationer. Ministeriet for industri og informationsteknologi sagde, at i slutningen af ​​marts er der blevet bygget 198.000 5G-basestationer landsdækkende, og 500.000 5G-basestationer forventes at blive bygget i år. Målet med basestationen kan fuldføres med succes. Plast indledte deres egen 5G-æra med accelerationen af ​​5G, og speciel teknisk plastpolyetherimidharpiks har en unik fordel i 5G-applikationer.


Anvendelse af polyetherimidplast inden for 5G-kommunikation
5G-basestationsantennen bruger Massive MIMO-teknologi. Hver basisstation bruger 2 til 3 antenner (AAU), hver antenne kan have 64 til 128 kanaler. Kort-til-kort-stikket bruges til at forbinde antennekortet og radiofrekvenskortet og mellem antennefødningskortet og hulrumsfiltertavlen. På grund af den betydelige stigning i efterspørgslen efter 5G-antenner til RF-stik, er den traditionelle anvendelse af termohærdningsmaterialer (PTFE) og storstilet produktion gennem CNC-behandling en industriel begrænsning.

RF-stikisolatorer har brug for materialer, der giver gode dielektriske egenskaber, lave og stabile dielektriske tab, gode mekaniske egenskaber, fremragende dimensionel stabilitet for lette montering, pålidelig masseproduktionsydelse, polyetherimidplast er alt sammen i ovennævnte aspekter. Det kan opfylde applikationskravene og har blive det primære valg af RF-stik isoleringsmaterialer.

Uanset om det er et traditionelt tre-trins kort-til-kort-stik eller det nyeste pogo-pin-design, kan polyetherimidplast imødekomme kundernes behov, hvilket afspejler stabiliteten af ​​polyetherimidplast i et bredt temperaturområde, stabile dimensioner, stabile dielektriske egenskaber og høje mekanisk styrke, høj fusionstrådstyrke, temperaturbestandighed og andre egenskaber er overlegen i forhold til anden teknikplast, hvilket giver kunderne en mere stabil produktydelse og reducerer omkostningerne.

Ud over bord-til-kort-stikket udskiftes feeder-stikket med metalskallen på DIN-stikket. Den traditionelle RF koaksiale forbindelsesisolator og skal er også meget brugt PEI-materiale.

Product Description

polyetherimide resin manufacturer from Linda Xie JULIERleverandør af polyetherimidplastpris

● polyetherimidplast, der står på toppen af ​​plastpyramiden, har høj og langvarig varmemodstand, god termisk stabilitet, glasovergangstemperatur på 217 ° C, langvarig brugstemperatur op til 170 ° C; har fremragende dimensionel stabilitet. Koefficienten for lineær termisk ekspansion er lav og stabil i et bredt temperaturområde, så omgivelsestemperaturen har ringe indflydelse på størrelsen. Det deformeres ikke, når det bruges ved højere temperaturer og under belastning, og krybbefølsomheden er lav;
● polyetherimidplastik har fremragende mekanisk styrke og modul, enestående elektriske egenskaber, kan holdes dybest set konstant i en bred temperatur (-40 ° C ~ 150 ° C) og frekvensområde, med en stabil dielektrisk konstant og forbrug Spredningsfaktor
● polyetherimidplastik har god infrarød transmission og et højt brydningsindeks;
● Uden tilføjelse af tilsætningsstoffer har PEI enestående iboende flammehæmning, lav røgdensitet og lav varmefrigivelsesydelse;
● polyetherimidplast har også fremragende strålingsbestandighed og kemisk resistens samt unikke pletteringsegenskaber;
● Til behandling af ydeevne har polyetherimidplastik lav smelteviskositet og høj fluiditet og kan dannes ved traditionel termoplastisk smeltebehandlingsteknologi og -udstyr.

I sammendrag har polyetherimidplastik meget kraftige fordele ved anvendelser, der involverer høj temperaturbestandighed, dimensionel stabilitet, infrarød transmission og dielektrisk stabilitet. Derudover kan tilsætning af glasfiber, carbonfiber eller andre fyldstoffer, polyetherimidharpiks også forbedre modifikationen for yderligere at forbedre dens ydeevne.

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet leverandør af polyetherimidplastpris fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: leverandør af polyetherimidplastpris, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like