Plastic Injection Manufacturers JULIER®


Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: plastinjektionsproducenter
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

plastindsprøjtning producenter

Produkt beskrivelse

Typisk anvendelsesområde:
Det er almindeligt anvendt til strukturelle dele på grund af sin gode mekaniske styrke og stivhed. Det er også vant til at lave lejer på grund af dets fremragende plastikindsprøjtningsproducenter.
betingelser:
Tørrebehandling: Da plastindsprøjtning producerer vand let, skal der tages særlig hensyn til tørring før indføring. Hvis den leveres i vandtæt, skal beholderen holdes lukket. Hvis luftfugtigheden er større end 0,2%, anbefales det at tørre i varm luft over 80 ° C i 1 time plastinjektionsproducenter. Hvis det har været udsat for luft i mere end 8 timer, anbefales det at udføre vakuumtørring ved 105 ° C i mere end 8 timer.
Smeltetemperatur: 230 ~ 280C, 250 ~ 280C for forbedrede sorter.
Mould temperatur: 80 ~ 90C. Skimmelsvampens temperatur påvirker signifikant plastikindsprøjtningsproducenternes krystallinitet, hvilket igen påvirker delens mekaniske egenskaber.
Krystallinitet er vigtig for strukturelle komponenter, så det anbefales, at formtemperaturen er 80 ~ 90 ° C. Til tynde vægge, længereflydende dele anbefales det også at anvende højere skimmeltemperaturer. Forøgelse af formstemperaturen øger styrken og stivheden af delen, men reducerer plastikindsprøjtningen i plastikproducenterne .
Hvis vægtykkelsen er større end 3 mm, anbefales det at bruge en lavtemperaturform på 20 ~ 40C. For glasforstærkning bør formtemperaturen være større end 80 ° C.
Generelt mellem 750 og 1250 bar (afhængig af {TodayHot} og produktdesign plastinjektionsproducenter).

1. Er du producent eller handelsselskab?
Vi er koncernfirma det, vi har vores egen fabrik til at gøre produktionen til et helt sikkert produkt af høj kvalitet med konkurrencedygtig pris
2. Kan du lave pakning og logo som kundeforespørgsel?
Ja, vi kan, hvis du har særlige behov, kontakte os

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

Plastic Injection Producenter Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets plastinjektionsproducenter julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: plastinjektionsproducenter julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like