Pmma Plastic Raw Materials Price Polymethyl Methacrylate

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pmma plast råvarepris Fabriks levering MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pmma plast råvarer pris

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pmma plast råvarer pris Beskrivelse


Kontakt frit af:

E-mail: sale4@juliertech.com

Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582


Egenskaber ved pmma-plast råvarepriser:
Det er farveløs og gennemsigtig, og pmma-plast råvarepriser lysoverførsel er 90% --- 92%. Det har stærk sejhed og er 10 gange større end siliciumglas.
Fremragende optisk, isolerende, bearbejdelighed og vejrbestandighed.
Det opløses i organiske opløsningsmidler, såsom carbontetrachlorid, benzen, toluen-dichlorethan, chloroform og acetone.
Det har høj gennemsigtighed og lysstyrke, god varmemodstand og er sej, hård og stiv. Varmeforvrængningstemperaturen er 80 ° C, og bøjningsstyrken er 110Mpa.
Prisen på pmma-plast råvarer er 1,14-1,20 g / cc, deformationstemperaturen er 76-116 ° C, og formkrympningen er 0,2-0,8%.

Lineær ekspansionskoefficient 0,00005-0,00009 / ° C, varmeforvrængningstemperatur 68--69 ° C (74--107 ° C)

pmma plast råvarepriser har fordelene ved let vægt, lave omkostninger og let støbning. Opløselig i organiske opløsningsmidler, såsom anisol, kan danne en god film og gode dielektriske egenskaber, kan bruges som et dielektrisk lag med et lufthavnseffektrør. [1]
Dens støbemetoder inkluderer støbning, sprøjtestøbning, bearbejdning og termoformning. Især sprøjtestøbning af pmma-plast råvarer pricecan masseproduceres med en enkel proces og lave omkostninger. Derfor er dens anvendelse mere og mere udbredt, det bruges i vid udstrækning i instrumenteringsdele, billys, optiske linser, gennemsigtige rør.
Anvendelse af plexiglas akryl (akryl) i byggebranchen, plexiglas akryl (akryl) bruges hovedsageligt i arkitektonisk belysning, gennemsigtigt tag, tag, telefonbås, trapper og rumvægsvagter; Sanitetsartikler har badekar, håndvaske, toiletborde og andre produkter. Applikationsudviklingen af motorveje og højkvalitetsbelysning til vejbelysning og automobillamper er også ret hurtig. Blandt dem er markedet for bygning af belysning, badekar, gadereklame-lysbokse og telefonbås vokset hurtigt, og det fremtidige udviklingsrum for pmma-plast råvarepriser er stort, og markedsudsigterne er meget brede.
Med opførelsen af hoteller, hoteller og avancerede boliger i større byer har Kinas arkitektoniske belysningsorganer udviklet sig hurtigt. Belysningskropperne fremstillet af plexiglas-akryl (akryl pmma-plast råvarepriser) ekstruderede plader har høj samlet strukturel styrke, let vægt og lysoverførsel. De specielle fordele ved høj hastighed og høj sikkerhedsydelse er overlegne med prisen på uorganisk glas pmma-plast råvarer.


Virksomhedsoplysninger

pa 6 gf 30 Fabriksudstilling JULIER.jpg

Testudstyr

pa 6 gf 30 Testækvivalenter JULIER.jpg

Certificeringer

pa 6 gf 30 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa 6 gf 30 Pakkeproces JULIER.jpg

Kundeshow

pa 6 gf 30 Udstillingsshow JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa 6 gf 30 Personlige tjenester JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pmma plast råvarer pris polymethylmethacrylat fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pmma plast råvarer pris polymethylmethacrylat, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like