Sort hvid polycarbonat Uv gennemsigtig

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: sort hvid polycarbonat uv gennemsigtig

Produktdetaljer

sort hvid polycarbonat uv gennemsigtig

57

58

I den materielle verden er der mange, mange helt gennemsigtige materialer, men når det kommer til plastmaterialer, der kombinerer perfekt sejhed og praktisk, er det ikke en pc. PC, også kendt som polycarbonat, er også en slags plastmateriale, der almindeligvis bruges i produkter. Det bruges ofte til at erstatte glas, især til fremstilling af vinflasker og andre lignende produkter. Mange købmænd reducerer risikoen for skrøbeligt glas. Direkte brug af pc som hovedmateriale til masseproduktion.


PC har også en vis ridsemodstand og kan blandes med anden plast for at danne et hårdere materiale.
PC-plast kan sprøjtestøbes, ekstruderes, blæsestøbes, termoformes og lignende. PC er også en slags plastmateriale, der kan behandles ved laminering til dannelse af en pladeform, så det bruges ofte også inden for glasindlægningsindustrien.


Typisk anvendelsesområde
Det kan blandes med ABS for at gøre en perfekt mobiltelefon taske med perfekt slagfasthed; den perfekte gennemsigtighed og fasthed gør det til et perfekt materiale til sprængtætte vinduer, antikollisionshjelme og brilleprodukter; måske ved du ikke. Faktisk er det også råmaterialet til CD eller DVD. Det pc-produkt, som de fleste designere kan huske, er måske Apples ikoniske første generations Apple-computer. Jeg tror, at den ekstase gennemsigtige farvebags skal er en klassiker i pc-applikationsindustrien.


Bæredygtighedsundersøgelse
Det kan gentagne gange bruges gentagne gange (PC-genanvendeligt mærke 7, note <1>). Fordi den største egenskab ved PC er dens perfekte modstand mod høj temperatur, betyder det også, at den har brug for meget energi til at behandle mere udstødningsgas, når den behandles.

56


55

74074174524

PC 抗 UV

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet sort hvide polycarbonat uv gennemsigtig fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sort hvid polycarbonat uv gennemsigtig, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like