Klar polykarbonatrør med glasfiber; PC-ABS legeringsmaterialer til arkitektonisk

klart polycarbonatrør med glasfiber; PC-ABS legeringsmaterialer til arkitektonisk

Produktdetaljer

Klar polykarbonatrør med glasfiber; PC-ABS legeringsmaterialer til arkitektoniskVi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

Produkt beskrivelse

Produktnavn

PC-ABS med glasfiber

description.png


Ansøgning

LED-lyspære, LED-lysrør, reflektorpære og anden lysramme, LED-lysboks, plastbelysningspartikler og plast-aluminiumbelysningsdele mv.


Produktudstilling

ABS anti-statisk og fr.jpgABS FR.jpg

Produktegenskaber

PC 20% gf V0.png

Virksomhedsoplysninger

Julier (Xiamen) Technology Co., Ltd er fokuseret på plastråmateriale PC-ABS med glasfiber i 13 år. Med den bedste kvalitet og rimelige pris på PC-ABS med glasfiber

produktion flow.png

22.png

Velkommen til engros det klare polycarbonatrør med glasfiber; PC-ABS legeringsmaterialer til arkitektonisk fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.

Certificeringer

2.png3.png1.png


emballage flow

pakning flow.png


Kunde show

kunder og after sales service.pngmain market.png


Hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os når som helst!Velkommen til engros den højkvalitets klare polycarbonatrør med glasfiber; pc-abs legering materialer til arkitektonisk fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Undersøgelse

Du kan også lide