Elektrisk ledende plast PC Resin Led Lighting

Polycarbonat (PC) - Dette materiale dannes ved en kondensationspolymerisering, der resulterer i et carbon, som er bundet til tre oxygener. Det mest almindelige system til denne polymerisering dannes ved en reaktion af bisfenol A og fosgen. Anvendelser af polycarbonat er næsten altid dem, der udnytter sin unikke høj slagstyrke og sin usædvanlige klarhed.

Produktdetaljer

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse


Ledende polycarbonat (PC) er fyldt polycarbonatfilm, typisk med carbon, for at give et mål for elektrisk ledningsevne. Dens farve er normalt sort.

Anvendelser af polycarbonat omfatter cd'er (diske), medicinsk apparat (steriliserbar), køkkenudstyr (mikrobølgeovn), lysarmaturer, huse og hus, linser, sikkerhedsskærme og ruder.


  Produktudstilling

1.jpg2.jpg

Produktegenskaber

PC抗UV.png

Virksomhedsoplysninger

   

produktion flow.png

Certificeringer

Certificates.png

 

Test af equitments

Testing equitments.jpg

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png


Velkommen til engros den høje kvalitet elektrisk ledende plast pc harpiks ledet belysning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: elektrisk ledende plast pc harpiks led belysning, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like