Stødbestandig polykarbonatindsprøjtning

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: slagfast polycarbonat-sprøjtestøbning

Produktdetaljer

slagfast polycarbonat-sprøjtestøbning

57

58

Fysiske egenskaber:
Det har særlig god slagstyrke, termisk stabilitet, glans, inhibering af bakterieegenskaber, flammehæmmende egenskaber og forureningsbestandighed.
PC har gode mekaniske egenskaber, men dens strømningsegenskaber er dårlige, så sprøjtestøbningsprocessen af dette materiale er vanskelig. Når man vælger, hvilket PC-materiale, der skal bruges, skal det baseres på produktets endelige forventninger. Hvis plastikdelen kræver høj slagfasthed, anvendes et PC-materiale med lav strømningshastighed; omvendt kan et PC-materiale med høj strømningshastighed anvendes, hvilket optimerer sprøjtestøbningsprocessen.

Formprocesegenskaber:

1. Fugtigheden skal være mindre end 0,02%
2. Injektionstryk: brug så højt injektionstryk så meget som muligt.
3. Injektionshastighed: injektion med lav hastighed til mindre porte og højhastighedsinjektion til andre typer porte.
4. Trækvinklen er fortrinsvis 1-2 ° C. Den maksimale vægtykkelse er 9,5 mm og minimum 0,75 mm.

Hovedformålet:

Elektrisk og kommercielt udstyr (computerkomponenter, stik osv.), Elektroniske produkter (bærbare computere, mobiltelefonhuse osv.), Apparater (madprocessorer, køleskabsskuffer osv.), Transportindustri (front- og baglygter, instrumentbræt osv.) .)

56


55

polycarbonate frpc flame retardantrecycled polycarbonate24

PC 抗 UV

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den højkvalitetsbestandige polykarbonatinjektionsstøbning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: slagfast polycarbonatinjektion, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like