PC Plastic Raw Material Factory Factory For US AU UK Us Briller

Polycarbonat (PC) - Dette materiale dannes ved en kondensationspolymerisation, hvilket resulterer i et carbon, der er bundet til tre oxygener. Det mest almindelige system til denne polymerisation dannes ved en reaktion af bisphenol A og phosgen. Anvendelser af polycarbonat er næsten altid dem, der drager fordel af dets unikke høje slagstyrke og dets ekstraordinære klarhed.

Produktdetaljer

Vi kan tilbyde gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse


Polycarbonat (PC) er en kulsyreholdig polyester. Kulsyre i sig selv er ikke stabil, men dets derivater (såsom fosgen, urinstof, carbonat, carbonat) har


Visse stabilitet.


Polycarbonatet kan klassificeres i to typer, alifatiske og aromatiske, afhængigt af alkoholens struktur.


Alifatisk polycarbonat. Såsom polyethylenkarbonat, polytrimethylenkarbonat og dens copolymer, lavt smeltepunkt og glasovergangstemperatur, dårlig styrke, kan ikke bruges som strukturelle materialer; men med dens biokompatibilitet og bionedbrydelige egenskaber er det blevet anvendt i køretøjer til frigivelse af medikamenter, kirurgiske suturer og benstøttematerialer.


Polycarbonat er resistent over for svage syrer, svage baser og neutrale olier.


Polycarbonat er ikke resistent over for ultraviolet lys og er ikke resistent over for stærk alkali  Produktshow

727Produktegenskaber

PC 抗 UV.png

Virksomhedsoplysninger

   

produktionsflow.png

Certificeringer

Certificates.png

 

Test af ligestillinger

Testning af equitments.jpg

pakningsstrøm

Pakkeproces.jpg

Kundeshow

Kunder show.png


Velkommen til engros den høje kvalitet pc-plast råvarefabrikspris for eu au uk us briller fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pc plast råvarefabrikspris for eu au uk us briller, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like