Granulater af polycarbonat til sprøjtestøbning

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frie polycarbonatgranuler
Fabriks levering

Produktdetaljer

polycarbonatgranuler

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polycarbonatgranulat Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

polycarbonatgranulaters ekstremt brede anvendelsesområde
Anvendelsesudviklingen af polycarbonat er i retning af højblanding, høj funktion, specialisering og serialisering. Det har introduceret specielle kvaliteter for forskellige produkter såsom optiske diske, biler, kontorudstyr, skabe, emballering, medicin, belysning og film. Brand.
Byggematerialer industri
polycarbonatgranulatplade har god lystransmission, slagfasthed, UV-strålingsbestandighed og dimensionel stabilitet af dets produkter og god støbningsprocesserbarhed, hvilket har åbenlyse tekniske ydelsesfordele i forhold til uorganisk glas, der anvendes i byggebranchen.
Produktion af biler
granulater af polycarbonat har god slagfasthed og termisk forvrængningsmodstand og har god vejrbestandighed og høj hårdhed. Derfor er det velegnet til produktion af forskellige dele til biler og lette lastbiler. Det er hovedsageligt koncentreret i belysningssystemer, instrumentpaneler, varmeplader og en kofanger lavet af en froster eller en polykarbonatgranulatlegering.
medicinske instrumenter
Da polycarbonatgranulatprodukter kan modstå damp, rengøringsmidler, varme- og højdosisstrålingsdesinfektion og ikke har gule og fysiske egenskaber, bruges de i vid udstrækning i kunstigt nyrehemodialyseudstyr og andre operationer, der skal fungere under gennemsigtige og intuitive forhold. I medicinsk udstyr, der kræver gentagen desinfektion. Såsom produktion af højtrykssprøjter, kirurgiske masker, engangsapparater, blodudskillere og så videre.
Aerospace
Med den hurtige udvikling af luftfart og rumfartsteknologi stiger kravene til forskellige komponenter i fly og rumfartøjer konstant, og anvendelsen af pc på dette felt øges også. Ifølge statistikker er der 2.500 polycarbonatdele, der kun bruges på et Boeing-fly. På rumfartøjet bruges hundreder af polycarbonatkomponenter med forskellige konfigurationer og forbedret med glasfibre og beskyttelsesudstyr til astronauter.

Tilpasset farve

polycarbonate granules color

Virksomhedsoplysninger

polycarbonate granules Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af polycarbonatgranulater

polycarbonate granules Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

polycarbonate granules Certificates JULIER

pakningsstrøm

polycarbonate granules Package process JULIER.jpg

Kundeshow

polycarbonate granules Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

polycarbonate granules Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros af høj kvalitet polycarbonatgranulater til sprøjtestøbning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polycarbonatgranulater til sprøjtestøbning, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like