Polycarbonat lysspreder Pc granulat førte Pc Pellets

Polycarbonat (PC) - dette materiale er dannet af en kondens polymerisering resulterer i en carbon, der er bundet til tre oxygens. De mest almindelige system for denne polymerisering er dannet ved en reaktion mellem bisphenol A og fosgen. Anvendelser af polycarbonat er næsten altid dem, drage fordel af dens enestående høj slagstyrke og dens enestående klarhed.

Produktdetaljer

We can provide free sample of  pbt gf30 for electrical connector.png

Produktbeskrivelse


  Flere forskellige kvaliteter af polycarbonat (PC), en type af termoplastisk, er blevet optimeret til brug som LED dele herunder reflektorer, diffusorer og linser. PC reflekser giver et diffust lys fra LED-baserede Modo, mens PC-baserede køleplader og PC linser med ultraviolet (UV) beskyttelse kan tilbyde øget design fleksibilitet til producenter af LED udskiftning lamper og lysarmaturer.


Produkt show

33.jpg

4.jpg


Produkt egenskaber

 

pc 光扩散.png

 

Firmaoplysninger

    

production flow.png

 

Certificeringer

Certificates.png

 

Test equitments

Testing equitments.jpg

pakning flow

 Package process.jpg

Kunden Vis

Customers show.png

 

 


Velkommen til engros-høj kvalitet polycarbonat lysspreder pc granulat førte pc pellets fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polycarbonat lysspreder pc granulat førte pc pellets, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like