Polycarbonatproducenter PC Light Bule

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frie polycarbonatproducenter
Fabriks levering

Produktdetaljer

polycarbonatproducenter

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polycarbonat fabrikanter Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Polycarbonatfabrikantens tønde er farveløs, gennemsigtig, varmebestandig, slagfast, flammehæmmende og har gode mekaniske egenskaber ved normale brugstemperaturer. Udseendet af den ægte polycarbonatfabrikant tønde er relativt gennemsigtig og glat, beholderkroppen er lys blå og har et svagt blåt lys, ingen urenheder og sorte pletter. Lyden fra polycarbonatproducentens tankvæg er sprød og sprød, og sejheden er stærk. Når vandet er fyldt, er der ingen lugt i vandet. Nummeret på identifikations- og sikkerhedscertificering, skaderens levetid er mindst 3 år. Mindreværdige drikkepande er sorthjertede producenter, der bruger genbrugte materialer (herunder affaldsoptiske diske, medicinsk affald og polycarbonatproducenter, der genanvendes beskidte tønder) og farve masterbatch-tilsætningsstoffer, lysere osv. For at indløse dem for at spare omkostninger. Genanvendte polycarbonatproducenters materialer kan bruges til at fremstille industriprodukter, men endnu en gang producerer termoplast en masse giftige kræftfremkaldende urenheder, som ikke kan bruges til at fremstille emballagebeholdere til mad og drikkevarer, især additiverne er meget kræftfremkaldende.


Tilpasset farve

polycarbonate manufacturers color

Virksomhedsoplysninger

polycarbonate manufacturers Factory show JULIER.jpg

Testudstyr fra polycarbonatproducenter

polycarbonate manufacturers Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

polycarbonate manufacturers Certificates JULIER

pakningsstrøm

polycarbonate manufacturers Package process JULIER.jpg

Kundeshow

polycarbonate manufacturers Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

polycarbonate manufacturers Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af polykarbonatproducenter af høj kvalitet pc light bule fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polycarbonat fabrikanter pc let bule, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like