Polycarbonat Råmateriale Virgin PC Plastic Products

Polycarbonat (PC) - Dette materiale dannes ved en kondensationspolymerisering, der resulterer i et carbon, som er bundet til tre oxygener. Det mest almindelige system til denne polymerisering dannes ved en reaktion af bisfenol A og fosgen. Anvendelser af polycarbonat er næsten altid dem, der udnytter sin unikke høj slagstyrke og sin usædvanlige klarhed.

Produktdetaljer

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse


Polycarbonat (PC) plast er en naturligt transparent amorf termoplast. Selv om de bliver gjort kommercielt tilgængelige i en række farver (måske gennemskinnelig og måske ikke), muliggør råmaterialet den interne transmission af lys næsten i samme kapacitet som glas. Polycarbonatpolymerer bruges til at fremstille en lang række materialer og er særligt nyttige, når slagfasthed og / eller gennemsigtighed er et produktkrav (f.eks. I kuglebestandigt glas). PC bruges almindeligvis til plastiklinser i briller, i medicinsk udstyr, bilkomponenter, beskyttelsesudstyr, drivhuse, digitale diske (cd'er, dvd'er og Blu-ray) samt udvendige belysningsarmaturer. Polycarbonat har også meget god varmebestandighed og kan kombineres med flammehæmmende materialer uden væsentlig materialedbrydning. Polycarbonatplast er ingeniørplast, da de typisk anvendes til mere stabile, robuste materialer, såsom i slagfaste "glaslignende" overflader.


  Produktudstilling

5.jpg

3.jpg

Produktegenskaber

QQ20180306085605.pngQQ20180306085624.png

Virksomhedsoplysninger

   

produktion flow.png

Certificeringer

Certificates.png

 

Test af equitments

Testing equitments.jpg

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png


Velkommen til engros den høj kvalitet polycarbonat råmateriale virgin pc plastprodukter fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polycarbonat råmateriale virgin pc plastprodukter, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like