Polycarbonat termoplastisk anti-ultraviolet

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri polycarbonat termoplast
Fabriks levering

Produktdetaljer

termoplastisk polycarbonat anti-ultraviolet

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polycarbonat termoplastisk anti-ultraviolet beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Polycarbonat (PC), hovedsageligt bisphenol A polycarbonat, er en hård termoplast, en næsten farveløs glasagtig amorf polymer med gode optiske egenskaber.

anti-ultraviolet polycarbonat termoplastisk harpiks med høj molekylvægt har høj sejhed, udtagningsstyrke til udkragning af bjælke er 600 ~ 900J / m, ufyldt kvalitet har en varmeforvrængningstemperatur på ca. 130 ° C, og glasfiberforstærket kan øge denne værdi med 10 ° C . Bøjningsmodulet af anti-ultraviolet polycarbonat termoplast kan nå mere end 2400 MPa, og harpiksen kan behandles til et stort stift produkt. Under 100 ° C er krybningshastigheden under belastning meget lav. De tre anvendelsesområder inden for anti-ultraviolet polycarbonat termoplastisk plast er glasmonteringsindustri, bilindustri og elektronik og elektrisk industri efterfulgt af industrielle maskindele, optiske diske, emballering, computere og andet kontorudstyr, medicinsk og sundhedsvæsen, film, fritid og beskyttelsesudstyr. anti-ultraviolet polycarbonat termoplast kan bruges som dør- og vinduesglas, PC-laminater er vidt brugt i beskyttelsesvinduer til faciliteter i banker, offentlige steder osv. til flykabinetovertræk, belysningsudstyr, industrielle sikkerhedsbaffler og skudsikkert glas.

For UV-modstanden mod anti-ultraviolet polycarbonat termoplast, er dens vejrbestandighed faktisk god, men hvis det udsættes for ultraviolet lys eller sollys i lang tid, vil det blive gult, såkaldt gulfarvning. Dette fænomen er den lysmodtagende omarrangement. Forårsaket af reaktionen.

For anti-aldring af anti-ultraviolette polycarbonat termoplastiske materialer, især forbedring af dets UV-modstand eller vejrbestandighed, har vi udført en masse undersøgelser og udført et stort antal sammenlignende verifikationstest med vores kunder og endelig opnået tilfredsstillende resultater og udviklet en Vejret masterbatch LS-141 til pc-materialer, dette produkts vejrbestandighed er meget anerkendt af kunderne.


Tilpasset farve

polycarbonate thermoplastic anti-ultraviolet color

Virksomhedsoplysninger

polycarbonate thermoplastic anti-ultraviolet Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af polycarbonat termoplastisk anti-ultraviolet

polycarbonate thermoplastic anti-ultraviolet Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

polycarbonate thermoplastic anti-ultraviolet Certificates JULIER

pakningsstrøm

polycarbonate thermoplastic anti-ultraviolet Package process JULIER.jpg

Kundeshow

polycarbonate thermoplastic anti-ultraviolet Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

polycarbonate thermoplastic anti-ultraviolet Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af højkvalitets polykarbonat termoplastisk anti-ultraviolet fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polycarbonat termoplastisk anti-ultraviolet, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like