Polycarbonat Uv Resistance Anti-UV Strålings PC

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit polycarbonat UV
Fabriks levering

Produktdetaljer

polycarbonat uv

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

polycarbonat uv Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Over-screening-gruppen kan vedtage typen 80/120/200/120/80.
Hængere af hængtype er mere almindelige, men de er dyrere.
Kalandreringsmetode polycarbonat uv

Kalandreringsmetoden for arket er, at det kalandrede ark ekstruderes vandret, det kalandrede ark ekstruderes i en skråt retning, og det kalandrerede ark ekstruderes nedad eller opad. Imidlertid er den bedste ting på nuværende tidspunkt metoden til vipning af ruller.
Typiske polykarbonat-uv-pladeekstrudering:
Maskintemperatur 260, 280, 300 ° C, hovedtemperatur 2801 C, kalandervalsstemperatur: øverste rulle 121-135 ° C, mellemrulle 129-139 ° C, nederste rulle 132--150 ° C, skruehastighed 12-24 o / min , filtergruppe 40/60/100 mesh.
polykarbonat-uv-bord kan bruges til Huayun-plastmaterialer, fly forrude, bølgepapp, foldeplade, bygningsvinduesglas, sportsfaciliteter, loftsglas og så videre.
Andre: polycarbonat-uv kan blandes med ABS for at forbedre slagstyrken. Når ABS tilføjes 50%, er stigningen størst. Når ABS-indholdet er for lille, såsom 3%, falder slagstyrken.
polycarbonat-uv kan blandes med HDPE. Når indholdet af HDPE er 30%, er blandingseffekten bedre, slagstyrken kan forbedres, bearbejdningsstrømningsydelsen forbedres, og formfyldningen er let. LDPE har en dårlig effekt og er lagdelt og kan ikke bruges.

film
polycarbonat uv kan også laves til en film, der har høj punkteringsmodstand og er velegnet til svejsning og varmeforsegling. Polycarbonat uv-filmens overfladespænding er stor, og korona-behandling er ikke påkrævet før udskrivning, og pletteringsydelsen er også god. Kan bruges i medicin, mademballage og kartonkompositpaneler.


Tilpasset farve

polycarbonate uv color

Virksomhedsoplysninger

polycarbonate uv Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af polycarbonat uv

polycarbonate uv supplier Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

polycarbonate uv Certificates JULIER

pakningsstrøm

polycarbonate uv Package process JULIER.jpg

Kundeshow

polycarbonate uv Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

polycarbonate uv Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet polykarbonat uv modstand anti-UV stråling pc lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polycarbonat uv modstand anti-uv stråling pc, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like