Fast polycarbonat pc / abs klar plast til paneler

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: fast polycarbonat pc / abs klar plast til paneler

Produktdetaljer

solid polycarbonat pc / abs klar plast til paneler

57

58

Ud over at opfylde de grundlæggende mekaniske egenskaber og termiske ydeevne har bilindvendige materialer generelt matte krav, hvilket hjælper med at reducere førerens visuelle træthed og dermed forbedre kørselssikkerheden. PC / ABS-materialer er vidt brugt i interiørdele til biler på grund af deres gode samlede ydeevne. På grund af den høje glans af overfladen er det nødvendigt at sprøjte matmaling for at opnå matte og smukke resultater. Sprøjtning af matmaling er dog ikke kun dyr, men også miljøvenlig. Det kræver, at flere termoplastiske materialer genanvendes direkte.


Den matte virkning af den nye generation af matte PC / ABS-materialer er endnu mere fremragende, den termiske stabilitet af materialet forbedres meget, og de fysiske egenskaber som varmemodstand og modul opretholdes også. Den nye generation af mat PC / ABS-materiale er med succes anvendt på rattets øverste og nedre dæksler på Shanghai Volkswagen Skoda Jingrui, der opfylder glanskravene i det indre af bilens talje. PC / ABS instrumentplade matt materiale, som ikke kun erstatter det originale stålinstrumentpanel, men også direkte udsætter underkroppen materiale på instrumentpanelet uden maling. Den anvendes i øjeblikket på Iveco-modellen fra SAIC Hongyan. En ny generation af mat PC / ABS har applikationer i andre komponenter, såsom centrale paneler, luftkonditioneringsåbninger, ovenlysvinduer og briller. Vi tror, at matte PC / ABS-materialer vil blive mere og mere udbredt i biler på grund af deres miljøbeskyttelse og fremragende materialegenskaber.

56


55

pc with abs material

pc abs granulespolycarbonate abs compound

24

Flame Retardant PC ABS阻燃

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet solid polycarbonat pc / abs klar plast til paneler fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: fast polycarbonat pc / abs klar plast til paneler, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like