Engroshandel Genbrugspolycarbonat Pc FR GF Resin For El-Apparat

Engrossalg Genbrugspolycarbonat Pc FR GF Resin til elektrisk apparat

Produktdetaljer

Pc til elapparat

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

Produkt beskrivelse

Produktnavn

Pc til elapparat

description.png

Produktudstilling

ABS anti-statisk og fr.jpgABS FR.jpg

Produktegenskaber

PC 20% gf V0.png

Virksomhedsoplysninger

Julier (Xiamen) Technology Co, Ltd, er fokuseret på pc til elektrisk apparat til 13years.With bedste kvalitet og rimelig pris på pc til elektrisk apparat

Produktion flow.png

22.png

Velkommen til engros engros Genbrug Polycarbonat Pc FR GF Harpiks til elektrisk apparat fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.

Certificeringer
2.png3.png1.png

 

Pakningstrøm
Pakning flow.png

 

Kunde show

Kunder og after sales service.pngVigtigste market.png

Anvendelse  

LED-lyspære, LED-lysrør, reflektorpære og anden lysramme, LED-lyskop, alle plastbelysningsparser og plast-aluminium belysningsdele mv.


 

Hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os når som helst!Velkommen til engros den høj kvalitet engros recycle polycarbonat pc fr gf harpiks til elektrisk apparat fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: Engros recycle polycarbonat pc fr gf harpiks til elektrisk apparat, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide