Polyetherimide Termoplastisk producent


❶ God kemisk resistens❷ God flammehæmmende❸ Stærk varmebestandighed.❹ Høj temperaturmodstand❺ God holdbarhed og god pålidelighed❻ Høj styrke og høj modulus❼ Høj mekanisk styrke

Produktdetaljer

polyetherimide termoplastisk producent

polyetherimide thermoplastic Manufacturer from Linda Xie JULIER

Lad mig vise dig polyetherimide termoplastisk pris:

Sabic 1000 pris: $24.6/kg

Alternative polyetherimide materialer fra vores fabrik: $ 16/kg


Mekaniske egenskaber:
polyetherimide har god styrke og modulus, og har ekstraordinær sejhed. Forlængelsen ved pausen er omkring 60% ~ 80%, som kan give design frihed til krogen struktur af den del.

Krybemodstand og udmattelsesmodstand er fremragende. Under langtidsfaste lave belastninger ændrer den tilsyneladende modulus sig lidt og er ubetydelig, kun ændringer under høj temperatur og stress. Træthed af pei dele under gentagne belastninger og vibrationer bør overvejes.


Kemiske
I modsætning til andre amorfe plast, polyetherimide viser særlig modstandsdygtighed over for forskellige kemikalier. Det påvirkes ikke af de fleste kulbrinter og kan modstå korrosion af uorganiske syrer, saltopløsninger og fortyndet (PH9). Selv om det er opløseligt i halogenerede kulbrinter såsom chloroform, det har god modstandsdygtighed over for freon-baserede rengøringsmidler, kølemidler og gas-fase svejsning medier.

Når nedsænket i 120 vand i 1000 timer, kan det stadig opretholde en god trækstyrke; hertil kommer, selv om den gentagne løkke test af damptryk til vakuum tørring, de fysiske og mekaniske egenskaber PEI er stort set uændret.


Vejrbestandighed
PEI har fremragende vejrbestandighed og kan udsættes for ultraviolette stråler, selv uden tilsætning af stabilisatorer. I xenon lampe test vejr boks i 1000 timer, trækstyrken ændrer sig meget lidt.


Product Description

polyetherimide thermoplastic Manufacturer manufacturer from Linda Xie JULIERpolyetherimide termoplastisk producent

● PEI (polyetherimide) er en rav gennemsigtige partikler, har god flamme retardancy og lav røg, og dens brændende niveau er UL94-V-0.
● Fremragende hydrolysestabilitet, høj temperaturmodstand og dampmodstand

● høj slagstyrke

● fremragende duktilitet;

● udmattelsesmodstand

● langsigtet krybemodstand.

● høj temperaturstabilitet




Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet polyetherimide termoplastiske producent lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyetherimide termoplastisk producent, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide