Polyetherimid Uv Resistance Producent


❶ God kemisk resistens❷ God flammehæmning❸ Stærk varmebestandighed.❹ Høj temperaturbestandighed❺ God holdbarhed og god pålidelighed❻ Høj styrke og høj modul❼ Høj mekanisk styrke

Produktdetaljer

producent af polyesterimid-uv-resistens

polyetherimide uv resistance manufacturer from Linda Xie JULIER

Lad mig vise dig polyetherimid uv-resistenspris:

Sabic 1000-pris: $ 24,6 / kg

Alternative polyetherimidmaterialer fra vores fabrik: $ 16 / kg


Mekaniske egenskaber:
polyetherimid har god styrke og modul og har ekstraordinær sejhed. Forlængelse ved brud er ca. 60% ~ 80%, hvilket kan give designfrihed for delens krogstruktur.

Kryp modstand og træthed modstand er fremragende. Under faste langtidsbelastede lave spændingsbelastninger ændrer den tilsyneladende modul lidt og er ubetydelig, ændres kun under høj temperatur og spænding. Træthed af pei-dele under gentagne belastninger og vibrationer bør overvejes.


Kemisk
I modsætning til anden amorf plast viser polyetherimid særlig resistens over for forskellige kemikalier. Det påvirkes ikke af de fleste carbonhydrider og kan modstå korrosion af uorganiske syrer, saltopløsninger og fortyndet (PH9). Selvom det er opløseligt i halogenerede carbonhydrider, såsom chloroform, har det god modstand mod freon-baserede rengøringsmidler, kølemidler og gasfase-svejsemedier.

Når den nedsænkes i 120 vand i 1000 timer, kan det stadig opretholde en god trækstyrke; selvom den gentagne sløjfe-test af damptryk til vakuumtørring, er de fysiske og mekaniske egenskaber af PEI stort set uændrede.


Strålingsmodstand
polyetherimid har god modstand mod gammastråling. Efter en samlet eksponering på 5000 rad med kobolt 60 med en hastighed på 1 rad pr. Time mister trækstyrken kun 60%. Derudover kan PEI også overføre mikrobølger.

Vejrbestandighed
PEI har fremragende vejrbestandighed og kan udsættes for ultraviolette stråler, selv uden tilsætning af stabilisatorer. I xenonlampe-testvejrboksen i 1000 timer ændres trækstyrken meget lidt.


formbarhed

Forskellig fra termohærdende polyimid, kan det støbes ved traditionel termoplastisk plaststøbemetode, kombineret med perfekte mekaniske skære- og efter-dekorationsegenskaber, det kan gøres til forskellige dele.

Product Description

polyetherimide uv resistance manufacturer from Linda Xie JULIERproducent af polyesterimid-uv-resistens

● PEI (polyetherimid) er en rav, gennemsigtig, partikler, har god flammehæmning og lav røg, og dets brændstofniveau er UL94-V-0.
● Fremragende hydrolysestabilitet, høj temperaturbestandighed og dampresistensProduct packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet polyetherimid uv modstand producent fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polyetherimid uv-resistensproducent, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like