30 Glasfyldt polypropylenekstrudering

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 30 glasfyldt polypropylenekstrudering

Produktdetaljer

30 glasfyldt polypropylenekstrudering

57

58

Materialer til køling af motorkølere skal have høj stivhed, høj sejhed, varmemodstand og god formbarhed. Materialet er forstærket nylon eller modificeret polypropylen. Da polypropylen (PP) er halvdelen af prisen på nylon, bruger de fleste fans modificerede PP-materialer. Ud over PP's fremragende kemiske resistens og elektriske isoleringsegenskaber har den glasfiberarmerede PP i høj grad forbedret dens styrke, hårdhed, stivhed og varmebestandighed. Det bruges i vid udstrækning som et generelt termoplastisk forstærket kompositmateriale. Store PP-harpiksproducenter har kommercielle modificerede PP-ventilatorer til biler.


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


white melting polypropylene gf50 price per kg


24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros den høje kvalitet, 30 glasfyldte polypropylenekstrudering, der er fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: 30 glasfyldt polypropylenekstrudering, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like