Afklaret Pp Granulat Bånd Råmateriale Pp

Egenskaberne af Polypropylen omfatter: Semi-stiv, Gennemskinnelig, God kemisk resistens, Hård, God træthed modstand, Integral hængsel ejendom, God varmebestandighed.

Produktdetaljer

afklaret pp granulat bånd råvarer pp

 We can provide free sample of 30% glass filled pa6 .png

Produktbeskrivelse


Polypropylen er en af de mest alsidige polymerer til rådighed med applikationer, både som plast og som fiber, i stort set alle plast slutbrugermarkeder. PP ikke udgør stress-revner problemer og tilbyder fremragende elektrisk og kemisk resistens ved højere temperaturer. Mens pp's egenskaber svarer til polyethylens, er der specifikke forskelle. Disse omfatter en lavere tæthed, højere blødgørende punkt (PP smelter ikke under 160oC, Polyethylen, en mere almindelig plast, vil anneale på omkring 100oC) og højere stivhed og hårdhed. Tilsætningsstoffer anvendes på alle kommercielt producerede polypropylen harpikser for at beskytte polymeren under forarbejdningen og for at forbedre slutanvendelsens ydeevne.


Produktshow

 77.jpg66.jpg

 

Produktegenskaber

 PP properties.png

 

Firmaoplysninger

     

Factory show.jpg

 

Certificeringer

Certificates.png

 

Prøvningsjævning

Testing equitments.jpg

 

Kundeshow

Customers show.png

 


Velkommen til engros den høje kvalitet afklaret pp granulat bånd råvarer pp lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: afklaret pp granulat bånd råvarer pp, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like