Gf 30 LFT Pp granulatproducenter

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: fabrikanter af gf 30 LFT pp granuler

Produktdetaljer

fabrikanter af gf 30 LFT pp 57

58


GF 30 LFT PP GRANULES Da glasfiberen i det lange glasfiber PP-materiale er lang, hvis eksponeringen har en stor indflydelse på udseendet, er det nødvendigt at øge overfladens formtemperatur og reducere formtemperaturen på bagfladen , så PP-basismaterialet strømmer til udseendeoverfladen, og glasfiberen aflejres på bagfladen, hvorved der opnås et godt udseende og udseendekrav.

Under prøveproduktionsprocessen er hovedproblemerne i det dekorative dæksel af den lange glasfiber POLYPROPYLENE-motor svejselinien / glasfiberforekomsten / delkantmateriale / delvis vridning / svejsningsproblemer i akustisk bomuld.

(1) Svejsemærker:

GF 30 LFT PP GRANULES Når PA-dækmaterialet bruges til motorens dekorative afdækning, er fluiditeten ikke god på grund af tilsætningen af mineralpulverindholdet, så den tre-punkts samtidige injektionsmetode anvendes. Efter brug af det lange glasfiber PP-materiale vil metoden til samtidig sprøjtestøbning på grund af materialets gode fluiditet danne en meget åbenlys svejsningslinie på overfladen. så selvom svejselinien stadig genereres, kan den sænkes ned til siden af hullet eller kanten for at reducere indflydelsen af udseendet.

(2) Glasfiber fremkommer:

For at kontrollere fremkomsten af glasfiber ved brug af PA-materiale til motordekorativt dækning er det nødvendigt at tørre pellets fuldstændigt og reducere fugtighedsindholdet i pellets. På grund af kravene til udstyr og produktionsordrer kan leverandøren ikke fuldt ud opfylde tørringskravene i PA-materialer (tørring 6) -8 timer, vakuumtørring), så udseendet af det PA-materiale dekorative låg har en let flydende fiber og kan fjernes ikke, kun ændring af maskering efter behandling. Det lange glasfiber PP-materiale bruges til sprøjtestøbning, og overfladen har svag flydende fiber. Efter at overfladetemperaturen på overfladen er forhøjet, sænkes bagfladen til formtemperaturbehandling, så PP-basismaterialet udfyldes i udseendefladen og glasfibren er bundfældet, hvilket kan løse problemet med fremkomst af glasfiber. Det vil dog medføre et højt glasfiberindhold på bagsiden af delen, hvilket vil påvirke svejsningen af lydabsorberende bomuld.

(3) Sværhedsgrad ved svejsning af lydabsorberende bomuld:

På grund af det lange glasfiber PP-materiales specielle form, for at sikre, at udseendefladernes udseende er god, skal glasfiberen hastes til bagsiden af delen, hvilket vil medføre vanskeligheder med at svejse den lydabsorberende bomuld ( mere end 15 sekunder mere end hver pude af PA-materialet svejses) Tid, og svejsestyrken reduceres alvorligt). Deleleverandøren foreslog at bruge varmsøjle-svejsemetoden til at fikse den lydabsorberende bomuld (klæbemiddelstyrken er ikke nok, og testen efter trin kan ikke bestå), men det er nødvendigt at øge svejsemaskinen og to tilsvarende varme -presning af forme, og det er nødvendigt at investere 400.000 udstyr. Efter kommunikation med NVH-ingeniøren og lastning af køretøjet blev det bekræftet, at annulleringen af den lydabsorberende bomuld ikke havde nogen indflydelse på hele køretøjet: NVH, så der blev opnået en aftale om at annullere den lydabsorberende bomuldsenhed (brugen af dette materiale har heller ingen lydabsorberende bomuldskonfiguration).

PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


GF 30 LFT PP


24

pp LFT-G

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engrossalg af høje kvalitet gf 30 lft pp granulatproducenter fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: gf 30 lft pp granulatproducenter, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like