Gf polypropylen Pris pr. Ton injektion

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: gf polypropylenpris pr. Ton injektion

Produktdetaljer

gf polypropylen pris pr. ton injektion

57

58

Dørpanelets integrerede modul lavet af LFT-kompositmateriale kan designes direkte som bærermateriale i bilmodulet. Ford Motor Company i De Forenede Stater og Mazda Motor Corporation i Japan har udviklet og anvendt 30% lange glasfiberarmerede PP-kompositmaterialer på komponenter til fordørsmodul. Dørmodulet integrerer forskellige funktionelle komponenter såsom dørlåse, dørglashejsere, højttalere, tyverisikringsanordninger osv. I processen med at designe og udvikle dørmodulet har tekniske eksperter dybt og systematisk udført ydelsen af LFT-polypropylen til sprøjtestøbning. Forskning og evaluering, især krybemodstanden for dette materiale, er blevet undersøgt i dybden. Resultaterne viser, at LFT-PP ikke producerer åbenlyst kryb og fordrejning, selvom den udsættes for en høj temperatur på 100 ~ 120 ° C og lav temperatur på -50 ° C. Det er buet og har bedre krybemodstand end kort glasfiberforstærket polypropylen . LF T- polypropylen er blevet vidt brugt i bildørsmoduler som Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Ford og Mazda, og har været en succes.


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


white melting polypropylene gf50 price per kg


24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros den høje kvalitet gf polypropylen pris pr. Ton injektion fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: gf polypropylen pris pr. ton injektion, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like