High Impact Copolymer PP Af Polypropylen Granulater Virgin

Egenskaberne af polypropylen omfatter: Halv-stiv, Gennemsigtig, God kemisk modstand, Hård, God træthedsbestandighed, Integreret hængselegenskab, God varmebestandighed.

Produktdetaljer

Vi kan levere gratis prøve på 30% glasfyldt pa6 .png

Produkt beskrivelse


På lignende måde som polyethylen og polypropylen klassificeres polypropylencopolymer som en polyolefin og er et carbonhydrid med høj molekylvægt. PPCO er en i det væsentlige lineær copolymer med gentagne sekvenser af ethylen og propylen og kombinerer nogle af fordelene ved begge polymerer.

PPCO er autoklaverbar, tilbyder meget af højtrykspræstationen af polypropylen, og giver nogle af polyethylentens lavtemperaturstyrke og fleksibilitet. PPCO er ligesom alle polyolefiner giftfri, ikke-kontaminerende og lettere end vand. PPCO er mælkehvidt gennemsigtigt i udseende.

Produktudstilling

66.jpg55.jpg

Produktegenskaber

pp recycled.png

Virksomhedsoplysninger

    

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

Test af equitments

Testing equitments.jpg

Kunde show

Kunder show.png


Velkommen til engros den høje kvalitet high impact copolymer pp af polypropylen granulater uregelmæssig lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: høj effekt copolymer pp af polypropylen granulater ufrugtbar, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like