Lft Pp 40% lang glasfiberfyldt Homo PP

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis lft pp
Fabriks levering

Produktdetaljer

lft pp

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

lft pp Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

I 2002 udviklede virksomheden med succes udviklingen af lang glasfiberforstærket polypropylen lft pp-sprøjtestøbningsteknologi og brugte denne teknologi med succes til at fremstille Mazda 6-bilmodul og dørmodulbærer. Teknologien inkluderer to aspekter:
Den første er at modificere materialet af glasfiberarmeret polypropylen, det vil sige at bruge en ultra-lav smeltende viskositet-polypropylenharpiks (harpikssmeltestrømningshastighed på 300 g / 10 min), så glassfiberen, der er indpakket deri, udsættes for lft pp-injektion støbningsproces. Den mindre skrue bevæger forskydningskraften for at reducere længden tab af glasfiberen, og en-polypropylenharpiks med en høj krystalstruktur tilføjes for at sikre styrken af den sprøjtestøbte del. Gennem modificering af harpiksblandingen løses modsætningen mellem fluiditeten af materialet og styrken af produktet, og de mekaniske egenskaber ved bøjningsmodulet, bøjningsstyrken og slagstyrken for den lange glasfiberarmerede polypropylen (lft pp) efter blanding og modifikation er der tre mekaniske egenskaber. Det har den samme ydeevne som glasmåtteforstærket polypropylen (GMT), og dens fluiditet er også 30% højere end for almindelig glasforstærket polypropylen (FGPP).
Det andet er forbedringen af sprøjtestøbningsprocessen, det vil sige ved at forbedre skruens geometri, såsom uddybning af skruesporet, udvidelse af skruens stigning, optimering af skruehovedets design og udvidelse af den varme løber til gør den glasfiberforstærkede harpiks Den glatte strømning under injektionsprocessen reducerer den høje forskydningskraft af harpiksen under plastificeringsprocessen og reducerer dermed længden af fiberglas. Under betingelsen af anvendelse af lange glasfiberarmerede polypropylenråmaterialer er den gennemsnitlige lave fiberglaslængde af den forbedrede lavskæreskrueindsprøjtningsgenstand 1,7 gange af den gennemsnitlige glasfiberlængde opnået ved den almindelige skrueindsprøjtningsgenstand.

Egenskaberne ved denne lange glasfiberarmerede polypropylen lft pp sprøjtestøbningsteknologi er:
Sammenlignet med den almindelige fremgangsmåde til sprøjtestøbning af kort glasfiberforstærket højsmeltende viskositet-polypropylen lft pp med en almindelig skrue, er glasfiberlængden i produktet 10 gange længden af glasfiberen opnået ved den fælles proces på grund af den lille forskydningskraft på glasfiberen. Dobbelt (længden af glassfiberen på det produkt, der opnås ved den almindelige proces, er generelt 0,5 mm), slagstyrken af lft pp-produktet øges med 3 gange, og materialet bruges til Mazda 6-type frontend-modulbærer , og vægten reduceres med 9 kg.

Produktvisning

lft pp

Virksomhedsoplysninger

lft pp Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af lft pp

lft pp Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

lft pp Certificates JULIER

pakningsstrøm

lft pp Package process JULIER.jpg

Kundeshow

lft pp Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

lft pp Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet lft pp 40% lang glasfiberfyldt homo pp fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: lft pp 40% lang glasfiberfyldt homo pp, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like