LFT Pp Gf 40 til indvendige paneldøre

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: LFT Pp Gf 40 til indvendige paneldøre

Produktdetaljer

LFT Pp Gf 40 til indvendige paneldøre

57

58

Resultaterne indikerer, at de mekaniske egenskaber af sammensætningerne stiger med stigningen i GF-indhold, og jo bedre harpiks fluiditet er, jo bedre er de mekaniske egenskaber for platene;
polypropylen (PP) harpiks bruges som råmateriale, og GF er et forstærkende materiale. LGF-forstærket PP-sammensat PP-LGF fremstilles af et imprægneringsapparat.
Tilsætningen af overfladepolært middel kan i høj grad forbedre komposittens bindingsevne. Når den tilsatte massefraktion er 3%, er overfladespændingen af kompositten med 40% LGF massefraktion 48 mN / m, og forskydningsstyrken for produktet er 1. 65 kJ / m2, formen for grænsefladefejl er 80% gel sammenhængende fiasko. Det indre panel i bagklappen til bil vedtager PP + LGF-materiale, det ydre panel vedtager PP + EPDM + TD20-materiale.

PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


LFT Pp Gf 40

24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engrossalg af høj kvalitet lft pp gf 40 til indvendige paneler i bildøre fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: lft pp gf 40 til indvendige paneldøre, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like