LFT Pp Gf til indvendige paneldøre

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: LFT s. 30 40 50 gf til tv-basedele

Produktdetaljer

LFT pp gf til indvendige paneldøre

57

58

LFT PP GF

Det indre panel i bagklappen til bil vedtager PP + LGF-materiale, det ydre panel vedtager PP + EPDM + TD20-materiale, og det indvendige og ydre panel er forbundet med polyurethangummi. Blandt dem styres det indvendige dørhængsel i bagklappen, gasfjederområdet, låseinstallationsområdet og viskermotorinstallationsområdet delvist af metalforstærkningspladen. Efter CAE-analyse opfylder de sammensatte bagklapsindikatorer ydelseskravene, og den sammensatte bagklapsvægt reduceres med 5 kg (-30%) sammenlignet med plademetalens bagklap. Derudover integrerer den sammensatte bagklap også fem komponenter, såsom spoiler, venstre side trimpanel, højre side trim panel, nummerplade belysning panel og bagklapets indre spænde, og graden af frihed for modellering forbedres meget.

LFT PP GF

PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


30 glass filled polypropylene uv stabilized

24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros den høje kvalitet lft pp gf til indvendige paneler af bildøre fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: lft pp gf til indvendige paneldøre, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like