Lang glasfiberfyldt PP-copolymer

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri lang glasfiberfyldt PP-copolymer
Fabriks levering

Produktdetaljer

Lang glasfiberfyldt PP-copolymer

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

Lang fiberglas fyldt pp Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Hvilket materiale er Long Fiberglass Filled PP Copolymer? Long Fiberglass Filled PP Copolymer, er en af de nye sorter, der har tiltrukket sig meget opmærksomhed. Long Fiberglass Filled PP Copolymer er 20% lettere end nylon PA og 62% lettere end aluminiumslegering. Fordelen ved 20% letvægt er, at det samme volumen af lange fiber PP-produkter kan være 20% lettere end nylon, og den samme vægt af lange fiber PP-råmaterialer kan producere 20% flere produkter end
I 2002 blev sprøjtestøbningsteknologien til Long Fiberglass Filled PP Copolymer med succes udviklet i udlandet, og den blev med succes brugt til at fremstille frontend-modulet og dørmodulholderen til Mazda 6-bil.

Det andet er at forbedre sprøjtestøbningsprocessen, det vil sige ved at forbedre den geometriske form på skruen, såsom at uddybe rillen, udvide stigningen mellem skruetænderne, optimere konstruktionen af skruehovedet og udvide den varme løber, glasfiberforstærket harpiks kan flyde jævnt i injektionsprocessen for at reducere den høje forskydning af harpiksen i plastificeringsprocessen. Forskydningskraften kan reducere skaderne på glasfiberlængden. Under betingelsen af at anvende Long Fiberglass Filled PP Copolymer som råmateriale er den gennemsnitlige glasfiberlængde for det forbedrede lavskær-skrueindsprøjtningsprodukt 1,7 gange den for det almindelige skrueindsprøjtningsprodukt.

Produktvisning

Long Fiberglass Filled PP Copolymer


Virksomhedsoplysninger

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af langt glasfiberfyldt pp

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Certificates JULIER

pakningsstrøm

Long Fiberglass Filled PP Copolymer

Kundeshow

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet lange fiberglasfyldte pp copolymer fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: lang glasfiber fyldt pp copolymer, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like