Lang glasfiberfyldt PP-copolymer

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri Lang glasfiberfyldt PP-copolymer
Fabriks levering

Produktdetaljer

Lang glasfiberfyldt PP-copolymer

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

Lang fiberglas fyldt pp Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Egenskaberne ved denne lange glasfiberfyldte PP Copolymer-sprøjtestøbningsteknologi er som følger:
Sammenlignet med den konventionelle proces med kort glasfiberarmeret polypropylen med højt smeltende viskositet ved skrueindsprøjtning, er længden af glasfiber i produktet 10 gange længere end længden af glasfiberen opnået ved almindelig proces (længden af glas- fiber opnået ved almindelig proces er generelt 0,5 mm), og slagstyrken af produktet er lavere, fordi glasfiberen udsættes for mindre forskydningskraft. Materialets vægt reduceres med 9 kg, når det bruges som frontmodulbæreren til Mazda 6.
Tilsætningen af ultra-lav viskositetskomponent i harpiksen øger dannelsesfluiditeten med 30% sammenlignet med almindelig glasfiberarmeret polypropylen og glasfiberforstærket nylon, der kan integreres med forskellige dele og har en tyndere formtykkelse, hvilket reducerer fremstillingsomkostningerne . Den høje temperatur træthedstyrke af lange glasfibre og højkrystallinsk polypropylenharpiks er dobbelt så høj som for almindelige glasfibre forstærket polypropylen ved 120 ° C, endda næsten 17% højere end den for glasfibre armeret nylon, som er berømt for sin varmemodstand. Derfor har dette nye materiale den holdbarhed og pålidelighed, der kræves til konstruktionsdele.
Komponenter med ultra-lav viskositet gør, at produktets overflade danner et tykt plastlag, som kan forhindre, at glasfiberen udsættes for overfladen af produkterne og opnår effekten af at forskønne udseendet. Det kan undgå processen med coatingbehandling på overfladen af almindelig glasfiberarmeret plast.
Denne type polypropylenbase-materiale har god regenerering. Selv det regenererede materiale har de samme fysiske og mekaniske egenskaber som den almindelige glasfiberarmerede polypropylen.
Lomolds innovative PP-formningsproces med lang glasfiber kan injicere langglasfiberforstærket materiale (LOMOTEX?) I en lukket matrice uden at knække glasfiberen. Med LOMOLD? Process, materialer med meget høj ydelse kan produceres til lave omkostninger. Det barske miljø, hvor paller bruges, kræver det bedste design og brug af de bedste materialer. LOMOLD Groups prisbelønnede kompositpalle er en perfekt kombination af miljø, bruger og pris.
Som bærermateriale i bilmodul har udviklingen af Long glassfiber Filled PP Copolymer gjort det ikke kun brugt i Mazda-bil. For nylig er hoveddørsmodulet til den nye Ford Fiesta med succes udviklet af Owens Coring Automobile Company. Frontdørsmodulet integrerer en række funktionelle komponenter, såsom dørlås, dørglashejs, højttaler og tyverisikringsanordning. Det anvendte bærermateriale er DSMs StaMax P30YM240 Lang glasfiberfyldt PP-copolymermateriale. 。 I processen med at udvikle dørmodulet har nogle eksperter undersøgt egenskaberne ved det lange glasfiberfyldte PP-copolymermateriale til sprøjtestøbning, især materialets krybemodstand. Resultaterne viser, at det lange glasfiberforstærkede polypropylenmateriale ikke vil frembringe åbenlyst kryb, selvom det tåler en høj temperatur på 100 C. Og det har bedre krybemodstand end kort glasfiberarmeret polypropylen.

Produktvisning

Long Fiberglass Filled PP Copolymer


Virksomhedsoplysninger

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af langt glasfiberfyldt pp

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Certificates JULIER

pakningsstrøm

Lang glasfiberfyldt PP-copolymer

Kundeshow

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

Long Fiberglass Filled PP Copolymer Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet lange glasfiberfyldte pp copolymer fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: lang glasfiber fyldt pp copolymer, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like