Materiale Pp Gf50 Pris Polypropylenprodukter til bagspejlsystemer

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: materiale pp gf50 pris polypropylenprodukter Til bakspejlsystemer

Produktdetaljer

materiale pp gf50 pris polypropylenprodukter Til bakspejlsystemer

57

58

1) LGTPP- - normalt niveau

Disse LGTPP-forstærkninger er hovedsageligt lange glasmaterialer uden yderligere additiver. Det lange glasfiberindhold er generelt 20% til 60%, og varmeforvrængningstemperaturen er over 147 ° C. I øjeblikket bruges sådanne materialer hovedsageligt i bildele, vaskemaskindele, vandpumpedele, vandbehandlingsdele og husholdningsprodukter.

2) LGTPP-varmebestandig kvalitet

LLDPP's lange glasfiberindhold er generelt 20% ~ 50%, og varmeforvrængningstemperaturen er over 152 ° C. På nuværende tidspunkt bruges sådanne materialer hovedsageligt i for- og bagenden moduler af biler, batteribeslag, motordæksler, vandtankrammer, ovenlysvinduer og lignende.

3) LGTPP - UV-resistent

Det lange glasindhold af UV-resistent LGTPP er generelt 20% ~ 50%, og varmeforvrængningstemperaturen er over 152 ° C. Det er hovedsageligt kendetegnet ved høj styrke, UV-modstand, langvarig modstandsdygtighed mod varme aldring og godt produktudseende. Anvendes hovedsageligt i autodørhåndtag, bagspejlsystemer, batterihus, udvendige pedaler til biler osv.


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


polypropylene pp gf30 density material price


24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros det høje kvalitetsmateriale pp gf50 pris polypropylenprodukter til bakspejlsystemer fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: materiale pp gf50 pris polypropylenprodukter til bakspejlsystemer, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like