Smelteblæst filter er lavet med Pp Mfi 1500


● Materialet har stor fluiditet ● Materialet skal filtrere bakterier og forhindre vira, og har funktionen af ​​luftfiltrering ● Materialet har en smal molekylvægtfordeling ● Har behandlingsfordele

Produktdetaljer

Smelteblæst filter laves med pp mfi 1500

contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

Den vigtige ting inde i masken er det smelteblæste lag M, hovedsageligt for at isolere dråber, partikler, syretåge, mikroorganismer og så videre. Kemisk resistens: Polypropylen er et kemisk passivt stof med god resistens mod kemisk angreb, og produkter påvirkes ikke af korrosion. Antibakteriel egenskab: Produktet er vandfjerner, ikke mugent og kan isolere erosionen af ​​bakterier og insekter i væsken. Ikke muggen. Gode ​​fysiske egenskaber: Den er fremstillet af polypropylen, der er centrifugeret direkte og termisk bundet. Produktets styrke er større end den generelle korte fiber. Tovejshastigheden er god, det diamantformede rullepunkt er slidstærk, og den faste følelse er god.

Vores pp-smeltet blæst kvalitet kan bruges som et filterelement til kirurgiske masker, civile åndedrætsværn og kn 95 masker.

pp. SMI-blæst MFI 1500 råmateriale er en modificeret plast, og vi er specialiseret i modificeret palstik i over 17 år. Vores firma' s polypropylen-smelteblæst materiale er et højt flow PP-smelteblæst materiale, der er specielt designet til produktion af civile masker og medicinsk maske-filterlag, smelteblæst stof, og fremstiller ultra-fine smelteblæste stoffer. Dette produkt bruger importerede additiver og importerede smelteblæste basismaterialer. Polypropylen af ​​roterende kvalitet fremstilles ved en speciel proces. Produktet har stabil fluiditet, et smallere molekylvægtfordelingsinterval og højere smeltefluiditet. Dette producerer en mere kontinuerlig smelteblæst strømline under smelteblæsningsprocessen og reducerer fnug. Sammenlignet med almindelige smelteblæste materialer kan den spinde ultrafine fibre med større styrke og har egenskaberne lav aske og lav flygtighed.

Product Description

Homo-polymer polypropylen, forkortet som PPH, homopolymer af polypropylen PP, er en polymer af enkelt propylenmonomer.

Smelteblæst filter er fremstillet med pp mfi 1500 det har en ensartet fiberbane, en glat skærm, ingen flydende eller ødelagte ledninger og kontinuerlige filamenter, der opfylder kravene til medicinsk udstyr.

MFI eller MFR: 1500, 1400, 1800

Ikke-giftig og ikke-riterende , ikke-lugt og irriterer ikke huden;
Antibakterielle og antikemiske stoffer: Polypropylen er et kemisk inert stof, ormer ikke og kan isolere erosion af bakterier ; antibakteriel, alkalisk korrosion, og færdige produkter påvirker ikke styrken på grund af erosion;
Antibakteriel.
Gode ​​fysiske egenskaber. Det er lavet af polypropylen spundet direkte i et net til termisk binding. Produktets styrke er bedre end for almindelige stapelfiberprodukter.

Meltblown filter is made with pp mfi1500 JULIER Linda Xie

Smelteblæst filter laves med pp mfi 1500

● de smelteblæste ikke-væv, der er produceret fra JULIER, har en fremragende adsorptionseffekt på vira, bakterier og partikler i luften end almindelige smelteblæste ikke-væv, blokerer effektivt for spredning af vira, bakterier og andre skadelige stoffer i luften og har bedre beskyttelsesydelse .
Vores PP-materialer til smelteblæste ikke-vævede produkter har bestået testene fra kvalificerede tredjepartsinspektionsbureauer
● Askeindhold ≤0. 03 (krævet til smelteblæsede pp-råvarer), høj strømningshastighed, god bearbejdelighed, snæver molekylvægtfordeling, lav spindeløsningstemperatur, lav viskositet, lav elasticitet; spændingsspænding falder, spindelighed forbedres, fiber kan øges strækbarhed, isotaktisk indeks så højt som 97% eller mere, høj trækmodul og trækstyrke, der er befordrende for spindebehandling.

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros. Det smelteblåsede filter af høj kvalitet er lavet med pp mfi 1500 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: meltblown filter er lavet med pp mfi 1500, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like