Smelteblæst polypropylenfiber til medicinske forsyninger

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri polypropylenharpiks
Fabriks levering

Produktdetaljer

polypropylenfiber

Specifikke data

J008
J021
J051
J081
MFR
800±100
1200±100
1500±100
1800±100
Ask PPM, ≤
200
200
200
170
Vandindhold
0.2
0.2
0.2
0.2

polypropylenfiberFUNKTIONER

Leat Time
GG lt; 5 tons
Cirka 5 arbejdsdage
GG lt; 20 tons
Ca. 7-10 arbejdsdage
GG lt; 40 tons
Cirka 15 arbejdsdage
Ansøgning
pakning
Factory Show
Fabriksbillede--- 7 produktionslinjer

--- 3000 m 2 facotry-område
--- 600-800 ton pr. Måned
--- 16 års historie
--- SGS (UL V0, ROHS, REACH, FDA)

Vi leverer polypropylenfiber til tekstilproduktion.

polypropylenfiber(PP) er en semikrystallinsk termoplast. Det har høj slagfasthed, stærke mekaniske egenskaber og modstand mod forskellige organiske opløsningsmidler og syre-basiskorrosion. Det er vidt brugt i industrien og er et af de almindelige polymermaterialer. Australske mønter er også lavet af polypropylen.

To-komponentpolypropylenfibersmelteblæste fibre kan supplere manglerne ved en enkelt polymer, såsom polypropylen er billigere, men hvis den anvendes i medicinske materialer, er den ikke modstandsdygtig over for stråling, så polypropylen kan være kernen Problemet med strålingsresistens kan løses ved indpakning af stråling- resistent polymer på ydersiden. Derfor kan produktet laves billigt og kan opfylde de funktionelle krav. F.eks. Kan varme- og fugtighedsveksleren, der anvendes i åndedrætssystemet i det medicinske felt, tilvejebringe passende naturlig varme og fugtighed. Det har fordelene ved let vægt, engangs eller praktisk desinfektion, lav pris og den ekstra funktion at fjerne forurenende filtre. Det kan være sammensat af to ensartet blandede tokomponent smelteblæste fiberbaner. Den bruger bikomponentfiber af kappe-type, kernen er polypropylen og kappen er nylon. Bicomponent-fibre kan også formes tværsnit, såsom trilobal og multilobal, for at gøre deres overfladeareal større. På samme tid kan de også bruge polymerer, der kan forbedre filtreringsydelsen på overfladelaget eller klingespidsen. Den olefin- eller polyester-smelteblæste tokomponentfiberbane kan fremstilles til cylindrisk væske- og gasfilter. Smelteblæst tokomponent fiberbane kan også bruges i cigaretfiltre; ved hjælp af wicking-effekten til at fremstille avancerede blækabsorberende væger; wicking stænger til væskeretention og infusion osv.polypropylenfiber

Ikke-vævet stof er en slags ikke-vævet stof, der er direkte fremstillet af polypropylenflis, korte fibre eller filamenter ved hjælp af luftstrøm eller mekanisk bane, derefter spunlace, nålepunch eller varmvalset forstærkning og endelig dannet efter færdiggørelse Ikke-vævet klæde. Den nye type fiberprodukter med blød, åndbar og flad struktur har fordelene ved ikke at frembringe fiberrester, sejhed, holdbarhed, silkeagtig blødhed og også et slags forstærkende materiale og har også en bomuldsfølelse. Sammenlignet med bomuldsstoffer er ikke-vævet kludpose let at forme og billig at fremstille.

Service efter service

1. Bekræft modtagelse

2. Pakningsgaranti
Hvis emballagen er beskadiget af vores pakkevej, som har indflydelse på den endelige brug, udgiver vi den igen.
3. Qualityguarantee
Hvis der er et kvalitetsproblem, leverer vi kompensation eller genudstedelse eller refusionstjenester efter behov.
4. Teknisk support
Som dit krav

concu

Velkommen til engros den høje kvalitet smelteblæsede polypropylenfiber til medicinske forsyninger fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: smelteblæst polypropylenfiber til medicinske forsyninger, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like