Naturlig polypropylen Gf60 injektionsstøbning

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: naturlig polypropylen gf60 sprøjtestøbning

Produktdetaljer

naturlig polypropylen gf60 sprøjtestøbning

57

58

Kinas blomstrende bilindustri i det sidste årti har medført en hurtig vækst i bilindustrien PP. Som et af de letteste plastprodukter kan PP prale af god mekanisk egenskab, formevne og produktoverfladeglans, men med høj krympningsgrad, hvilket gør det vanskeligt at fremstille nogle dele med høj dimensionel præcision. Modificerede PP-forbindelser udfylder hullet perfekt. Med kontinuerlig letvægt til bilindustrien, vil modificerede PP-forbindelser, som de mest anvendte plastikindustrier, spille en mere og mere vigtig rolle. Den vigtigste udviklingsorientering af den automatiske PP i fremtiden vil være lang glasfiberarmeret PP og tre-høj-og-en-lav (høj fluiditet, høj modul, høj påvirkning og lav lugt) PP.


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


natural polypropylene gf60 injection moulding


24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros den naturlige polypropylen gf60 sprøjtestøbning af høj kvalitet lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: naturlig polypropylen gf60 sprøjtestøbning, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like