Polypropylengranulater til polypropylenfilterklæde

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frie polypropylenkorn
Fabriks levering

Produktdetaljer

polypropylen filter klud

Specifikke data

J008
J021
J051
J081
MFR
800±100
1200±100
1500±100
1800±100
Ask PPM, ≤
200
200
200
170
Vandindhold
0.2
0.2
0.2
0.2

polypropylen filter kludFUNKTIONER

Leat Time
0010010 lt; 5 tons
Cirka 5 arbejdsdage
0010010 lt; 20 tons
Ca. 7-10 arbejdsdage
0010010 lt; 40 tons
Cirka 15 arbejdsdage
Ansøgning
polypropylen filter klud Emballage
Factory Show
Fabriksbillede


--- 7 produktionslinjer

--- 3000 m 2 facotry-område
--- 600-800 ton pr. Måned
--- 16 års historie
--- SGS (UL V0, ROHS, REACH, FDA)

Vi leverer polypropylengranuler til tekstilproduktion.

fordele af ikke-vævet stof af polypropylen:


1. Letvægt: Polypropylenharpiks er det vigtigste råmateriale til produktion med en egenvægt på kun 0. 9 og kun tre femtedele bomuld.


2. Blødhed: Den er sammensat af fine fibre (2 - 3D), let-punkt hot-melt limning støbning. Det færdige ikke-vævede polypropylengranulat er moderat blødt og behageligt.


3. Vandafvisende og åndbar: Polypropylenflis er ikke-absorberende og har nul vandindhold. Det færdige produkt har god vandafvisende. Det er sammensat af 100% fiber og er porøst. Det har god åndbarhed og er let at holde kluden tør og let at vaske.


4. Ikke-toksisk og ikke-irriterende: Produktet er fremstillet med FDA-råvarer af fødevarekvalitet, indeholder ikke andre kemiske ingredienser, har stabil ydeevne, ikke-toksisk, ingen lugt og irriterer ikke huden.


5. Antibakterielle og antikemiske stoffer: Polypropylen er et kemisk passivt stof, ikke spist møll, og kan isolere erosionen af ​​bakterier og insekter i væsken. antibakteriel, alkalisk korrosion og færdige produkter påvirker ikke styrken på grund af erosion.


6. Antibakterielle egenskaber. Produktet er vandfjernende, ikke mugnet og kan isolere erosionen af ​​bakterier og insekter i væsken og er ikke muggen.


7. Gode ​​fysiske egenskaber. Den er lavet af polypropylen, der er direkte spundet i et net og termisk bundet. Produktets styrke er bedre end for almindelige stapelfiberprodukter. Styrken er ikke-retningsbestemt, og styrken i de lodrette og vandrette retninger er ens.


8. Med hensyn til miljøbeskyttelse er råmaterialet, der bruges til de fleste ikke-vævede stoffer, polypropylenkorn, og råmaterialet til plastposer er polyethylen. Selvom de to stoffer har lignende navne, er de langt fra hinanden i kemisk struktur. Den kemiske molekylære struktur af polyethylen er ret stabil og ekstremt vanskelig at nedbryde, så det tager 300 år, før plastikposen nedbrydes; mens den kemiske struktur af polypropylengranuler ikke er stærk, kan molekylkæden let brydes, hvilket effektivt kan nedbrydes Og gå ind i den næste miljøcyklus i en ikke-giftig form, kan en ikke-vævet indkøbspose nedbrydes fuldstændigt i {{ 5 dage. Desuden kan ikke-vævede indkøbsposer genanvendes mere end 10 gange, og miljøforureningen efter bortskaffelse er kun 10% af plastposerne.

Ulemper:

1) Sammenlignet med vævet klud er styrken og holdbarheden dårlig.

2) Det kan ikke vaskes som andre stoffer.

3) Fibrene er arrangeret i en bestemt retning, så det er let at opdele fra den rigtige vinkel og så videre. Derfor er forbedring af produktionsmetoder hovedsageligt fokuseret på forbedring af forebyggelse af opdeling.

Velkommen til engrossalg af polypropylengranulat af høj kvalitet til polypropylenfilterdug fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polypropylen granulater til polypropylen filter klud, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like