Polypropylengranulater PP til Spunbond

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frie polypropylenkorn
Fabriks levering

Produktdetaljer

Polypropylengranuler

Polypropylene granules

Specifikke data

J008
J021
J051
J081
MFR
800±100
1200±100
1500±100
1800±100
Ask PPM, ≤
200
200
200
170
Vandindhold
0.2
0.2
0.2
0.2

PolypropylengranulerFUNKTIONER

Medicinske ikke-vævede kvaliteter giver fremragende barriereegenskaber, bomuldslignende stofpræstation og god pasform til omkostningseffektive anvendelser til engangsbrug
Ansøgning
pakning

CBM
Bruttovægt
1 ton
2 CBM
1015 kgs
5 ton
2 * 5=10 CBM
1015 * 5=5 07 5 kg
14-16 ton
1 20' ft container
14210-16240 kg
Factory Show
Fabriksbillede--- 7 produktionslinjer
--- 3000 m 2 facotry-område
--- 600-800 ton pr. Måned
--- 16 års historie
--- SGS (UL V0, ROHS, REACH, FDA)

Mekanismen for hele produktionsprocessen for smelteblæste polypropylenkornuler er dybest set, at polypropylen gennemgår fri radikal nedbrydning under påvirkning af initiator, smeltning ved høj temperatur og skrueskær, dens molekylære kæde er brudt, molekylvægten er fra stor til lille, og smelterfingeren er fra Dette problem skal man være opmærksom på under produktionsprocessen for den lave PP-smelteblæste materialemodificeringsproces, og det sorteres her: det bliver højere, fluiditeten er blevet meget forbedret, og til sidst får vi råmateriale i vores Polypropylengranulater smelteblæst ikke-vævet stof.

1: Præcis dosering og fodring er nøglen til stabiliteten i påfyldning af råvarer

Præcisionskrav til et par måleudstyr

Valg af genopfyldning Polypropylengranulaters materialeniveau er passende for at undgå påvirkningen af ​​fodringsændringer under genopfyldning

Et flydende foder har brug for at opnå kontinuerlig og stabil produktion på kort tid


Uden detaljeret foderudstyr ændrer smeltefingeren sig meget, og peroxidet har en lille afvigelse. For den smeltende finger er forskellen ± 200. Det anbefales, at smelteblæst stofvirksomheder forbereder en smeltefinger-tester til indgående inspektion.


2: Tøndekonfiguration, forholdet mellem længde og diameter over 56 er bedre


En reaktiv ekstrudering kræver lang opholdstid. Vælg cylinderlængdediameterforhold 56 ~ 60

Valget af en flydende tilsætningsposition, for at deltage i reaktionen så hurtigt som muligt, bør forblive i sektion 2 eller 3

For det første, på grund af den lave viskositet af polypropylengranulatmaterialet, skal ekstruderingsdelens længde forlænges korrekt.


Produktionsprocessen af ​​PP-smelteblæst materiale er en kontrollerbar rheologisk produktionsproces. For ekstruderen er det en reaktiv ekstrudering. Det er opmærksom på nogle karakteristika ved reaktiv ekstrudering, såsom opholdstid, opholdstid og skruekonfiguration er relateret, udstyr og understøtning opstrøms og nedstrøms. Maksimal udstyrs nøjagtighed, stabilitet og pålidelighed.


Mange producenter kan ikke nå billedformatet, åbne ikke for hurtigt! Reaktionstiden er ikke nok, og der er mange peroxidrester Polypropylengranuler.

Velkommen til engrossalg af polypropylengranulat af høj kvalitet pp til spunbond fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polypropylen granuler pp til spunbond, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like