Polypropylenhomopolymergranulat smeltet


● Askeindhold <0 03 (krævet til smelteblæsede råmaterialer, høj strømningshastighed, god bearbejdelighed, snæver molekylvægtfordeling, lav spindeløsningstemperatur, lav viskositet, lav elasticitet; spændingsspænding falder, spinnbarhed forbedres, fiber kan øges strækbarhed, isotaktisk indeks så højt som 97% eller mere, høj trækmodul og trækstyrke, der er befordrende for spindebehandling. 03="" (krævet="" til="" smelteblæsede="" råmaterialer,="" høj="" strømningshastighed,="" god="" bearbejdelighed,="" snæver="" molekylvægtfordeling,="" lav="" spindeløsningstemperatur,="" lav="" viskositet,="" lav="" elasticitet;="" spændingsspænding="" falder,="" spinnbarhed="" forbedres,="" fiber="" kan="" øges="" strækbarhed,="" isotaktisk="" indeks="" så="" højt="" som="" 97%="" eller="" mere,="" høj="" trækmodul="" og="" trækstyrke,="" der="" er="" befordrende="" for="">

Produktdetaljer

Polypropylen Homopolymer Granules Smeltblæst MFI 1000-1800

Polypropylene Homopolymer Granules Melt Blown contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

● De nuværende udfordringer på hygiejnemarkedet og det høje niveau for forbrugernes efterspørgsel har fremmet hele værdikæden for hygiejnepartnere for at fremskynde deres udviklingsprogrammer og implementeringen af ​​meget innovative løsninger.

● Som en strategisk leverandør af nye materielle løsninger på markedet er vi forpligtet til løbende at forbedre kvalitet og ydeevne standarder, sikre langsigtet pålidelighed og etablere værdifulde relationer for at drage fordel af fælles vækstmuligheder og yde betydelige bidrag til vores kunders succes .

● Prøveudtagning udført af vores kunde' s nonwoven-stofproducent understregede med succes dette innovative nye materiale, som er ideelt til brug i en række potentielle slutprodukter, såsom bleer, hygiejnebind og andre hygiejneprogrammer. Ud over enkeltmaterialer og ikke-vævede kompositmaterialer kan det også bruges som basisharpiks til farve-masterbatches.

Product Description

Polypropylene Homopolymer Granules Melt Blown

Polypropylenhomopolymergranulat smeltet

Polypropylen Homopolymer Granules Melt Blown er et innovativt nyt polypropylenharpiksprodukt, som er designet til at give ikke-vævede stoffer med smelteblæste fiberforstærkede egenskaber.Polypropylen Homopolymer Granules Melt Blown kan tjene en bred vifte af potentielle slutanvendelser i personlige hygiejneapplikationer og andre markedssegmenter.

Polypropylen Homopolymer Granules Melt Blown kan give fremragende bearbejdningsegenskaber til smelteblæste fibre og har en høj grad af strækbarhed, spindbarhed og ensartethed. Det endelige ikke-vævede stof er udviklet til at kombinere høje barriereegenskaber og absorptionsevne med åndbarhed til at danne en tynd, let, højtydende bane, der forbedrer pasform og reducerer materialeforbruget.


Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engrossalg af polypropylenhomopolymergranulater af høj kvalitet, der er smeltet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polypropylenhomopolymergranulat smelter, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like