Polypropylen LFT Producenter Pp Gf30

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: polypropylen LFT-producenter pp gf30

Produktdetaljer

polypropylen LFT fabrikanter pp gf30

57

58

Påføring af langt glasfiberarmeret PP-materiale i skelet af instrumentpanelet

For det bløde instrumentpanel-skeletmateriale er LGFPP stærkere end det fyldte PP-materiale, bøjningsmodulet ændres, og fluiditeten er bedre. Under samme styrke kan tykkelsen på instrumentpaneldesignet reduceres for at reducere vægten, og den generelle vægtreduktionseffekt er ca. 20%. Samtidig kan traditionelle flere komponent dashboard bugter udvikles som et enkelt modul. Derudover er det forreste afrimningskanallegeme af instrumentpanelet og det midterste skelet af instrumentpanelet generelt valgt fra det samme materiale som skelettet af instrumentpanellegemet, hvilket yderligere kan forbedre vægtreduktionseffekten.

Påføring af langt glasfiberarmeret PP-materiale i ryglæn

Langt glasfiberarmeret PP-materiale kan opnå 20% vægttab i stedet for traditionel stålramme og har fremragende designfrihed, mekanisk ydeevne og udvidet siddeplads.


56

PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


pp lft-g


24

pp LFT-G

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engrossalg af høj kvalitet polypropylen lft fabrikanter pp gf30 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polypropylen lft producenter pp gf30, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like