Polypropylen Pp Gf30 Tæthed Materialepris for klimaanlægskomponenter

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: polypropylen pp gf30 massefylde-pris for klimaanlægskomponenter

Produktdetaljer

polypropylen pp gf30 massefylde-pris for klimaanlæg

57

58

Anvendelsen af plast i biler har været næsten 50 år gammel, og det har bidraget til vægttab, sikkerhed, energibesparelse, æstetik, komfort og holdbarhed af biler. I dag er bilindustrien blevet en vigtig del af biler. Mængden af plast, der bruges i biler, er endda blevet en vigtig indikator for niveauet for design og fremstilling af biler. Blandt dem er polypropylen en af de største og hurtigst voksende sorter af bilplast på grund af dens lette vægt, lave omkostninger, let genbrug og moden teknologi. I en typisk personbil er der mere end 60 bildele af plastik fremstillet af polypropylen, herunder kofanger, instrumentpanel, dørens indre panel, klimaanlægskomponenter og batterihylster. Mere end 50% af mængden af PP i bilen.


PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


polypropylene pp gf30 density material price


24

pp LFT-G

pp LGF

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14Velkommen til engros den høje kvalitet polypropylen pp gf30 massefylde pris for klimaanlæg komponenter fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: polypropylen pp gf30 densitet materiale pris for klimaanlæg komponenter, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like