Side 15 Gf Materiale Pris Polypropylen

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp 15 gf materialepris polypropylen af medicinsk kvalitet

Produktdetaljer

s. 15 gf materialepris polypropylen af medicinsk kvalitet 57

58


pp materiale 15 gf

Da udformningen af fodpedalen er udhulet, er det kun fiberens ensartethed, der sikrer delens belastningsmodstand, og glasfiberen vil ikke blive udsat for. Da fodpedalen bærer pedaleringsbelastningen og udsættes for en stor slagkraft, kræves det, at materialets mekaniske styrke er høj.
Nøglen til designstrukturen for produktstruktur er ikke kun at sikre udseendekvaliteten, men også for at maksimere spredningen af produktets lastbæreevne, for at sikre en ensartet fordeling af glasfiberen i sprøjtestøbningsproduktionen, for at reducere eksistensen af stresskoncentrationspunkter og for at forbedre produktets levetid.
Da den udviklede fodpedal med lang fiberfiberforstærket materiale skal erstatte de originale metaldele, skal den være udskiftelig med metaldelene .pp-materiale 15 gf

Efter den indstillede 100.000 træthedslivstest viste pedalen ikke unormale defekter, og skaden forekom ikke, efter at antallet af test steg til 200.000 gange. Det kan ses, at den lange glasfiberforstærkede PP-materiale pedal fuldt ud kan opfylde arbejdsbetingelserne. P 15 gf materiale

Testresultaterne af pedalformningsprocessen viser, at formningsprocessen er stabil, procesparametrene er lette at justere og kontrollere, produktkvaliteten er pålidelig, og monteringspunktets placering afviges ikke, hvilket kan opfylde installationskravene til produktet.

Efter testning har de udviklede pedaler ingen unormale fænomener i varmemodstand, modstandsdygtighed mod kulde, vejrbestandighed, vejrbestandighed, varme aldringsmodstand, opløsningsmiddelbestandighed, kulde og varmeudvekslingsmodstand, og produktets ydelse er fremragende.

Efter 250.000 km vejbygning på byggepladsen og provinsens hovedvej, blev der ikke fundet nogen unormal anvendelse såsom deformation, revnedannelse og glidning af pedalerne. Arbejdsemnets tilstand var dybest set den samme som for den indledende samling, og der blev ikke fundet nogen deformation. Unormaliteter såsom misfarvning, kritt, revner osv., Der blev ikke observeret nogen skade eller unormale ændringer på det faste sted samlingssteder.

Ydelsestests af flere slags lange glasfiberarmerede PP-materialer i ind-og udland blev udført, og støbningsprocessen og produktegenskaberne for materialerne blev evalueret omfattende. Resultaterne viser, at ydeevnen for den lange glasfiberforstærkede PP-fodpedal har nået standardkravene; den lange glasfiberforstærkede PP-fodpedal har en masse på 0,7 kg, aluminiumfodpedalen har en masse på 1,5 kg, og den lange glasfiberforstærkede PP-fod. Pedalen opnår et mål om 50% vægtreduktion og 20% omkostningsreduktion.

pp materiale 15 gf

PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


pp 15 gf material


24

pp LFT-G

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pp 15 gf materiale pris medicinsk kvalitet polypropylen fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp 15 gf materiale pris medicinsk kvalitet polypropylen, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like