Pp 40 Gf polypropylen Pris pr. Kg LFT Gf30

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pp 40 gf polypropylen-omkostning pr. Kg LFT gf30

Produktdetaljer

pp 40 gf polypropylen pris pr. kg LFT gf30

57

58


(PP 40 GF) Materielle egenskaber er hjørnestenen i produktets ydeevne. (PP LFT GF30) Den lange glasfiberforstærkede PolyPropylene har høje mekaniske egenskaber, og materialets høje hakkede slagstyrke gør det muligt for frontenden at absorbere den faste slagkraft i kollisionen med bilen og forbedre sikkerhedsfaktoren for helheden køretøj. (PolyPropylene LFT40 GF)
2.2 (PP LFT40 GF) Test af GFGlass-fiberindhold i produkter
Brug af frontendrammen bestemmer de mekaniske egenskaber, den skal have.
I et aspekt er den forreste ende af rammen som en model af integreret modulbærer under enorme behov for andre komponenter, der skal administreres understøtningsbelastning; (PP LFT40 GF)

På den anden side kræver rammens forende også bedre træthedsegenskaber, især hættelåsepositionen , kraften kan modstå hyppige og lange genstande uden skader . (PolyPropylene LFT40 GF)

(PP LFT GF30)

PP LFT-G


Egenskaber sammenligningSammenligning


pp lft gf50


24

pp LFT-G

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pp 40 gf polypropylen omkostning pr. Kg lft gf30 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp 40 gf polypropylen omkostninger pr. kg lft gf30, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like