PP FR V0

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis PBT Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

PP FR V0

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PP FR V0 Beskrivelse

Det tilsatte flammehæmmende middel tilsættes til polymeren ved hjælp af en mekanisk blandingsmetode til fremstilling af polymerflammehæmmeren. I øjeblikket har den tilsatte flammehæmmende hovedsagelig en organisk flammehæmmende og en uorganisk flammehæmmende, og en halogenflammehæmmende (organisk chlorid og organisk bromid) og ikke-halogeno.

Klæbebinding er kendt for at være særligt egnet til termohærdede kompositter med kontinuerlig fiberforstærkning, da den ikke afbryder fibrene på grund af borede huller. De ofte anvendte todelte klæbemidler kræver ofte lange hærdningstider for den kemiske reaktion. Ved Institut for Polymerteknologi (LKT) blev der udviklet en vibrationsassisteret smeltebindingsteknik (vibrationskombination), som giver korte cykeltider og repræsenterer en modifikation af smeltebinding ved anvendelse af maskinteknologi fra vibrationssvejsning. Det er egnet til at forbinde termoplast med termohærdende materialer eller termosetter ved anvendelse af et termoplastisk mellemlag, ved at udnytte kort cykeltid og god skæreforskydningsstyrke sammenlignet med binding med reaktive klæbemidler.

PP FR V0 show

4


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pp fr v0 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp fr v0, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like